PAMETNI NAKUP

Delaj z nami

Vrednote

 

Kdor je zaposlen v skupini EuroSpin, je del dinamičnega in organiziranega okolja ter nenehne rasti. Vsak dan je drugačen od prejšnjega in vsak dan skrbimo za zadovoljstvo tako naših strank kot našo prihodnost.

Stranke so za nas naše poslanstvo.

Ker trdno verjamemo v svoje vrednote, se zaradi strokovnosti, spoštovanja in ustrežljivosti do strank razlikujemo od ostalih, prispevajo pa tudi k naši trdnosti in skrbijo za našo rast.

Skupina EuroSpin verjame v vrednost in potencial ljudi.

Ker poznamo osrednjost človeških virov in prispevek vsakega posameznega zaposlenega, ki dodaja raznolikost k naši verigi vrednot.

 

 

Ker zagotavljamo možnost oblikovanja profesionalcev v obliki spodbujanja, ki jo spremlja kultura, ta pa spodbuja meritokratsko rast ob spoštovanju zmogljivosti posameznika, enakih možnosti, novih zamisli in inovativnega duha v smislu dobrobiti družbe.

Ker rast naših zaposlenih vselej spremlja stalno izobraževanje v okviru družbe z osveževanjem znanja na posebnih in vodstvenih področjih.

Zato EuroSpin pomeni pameten nakup.

Rasti
v Eurospinu

Rast prodajnih območij

Družba Eurospin zagovarja osebno in profesionalno rast ob razvoju nadarjenosti in navdihovanju svojih zaposlenih.

Rast prodajnih območij je povezana z najboljšimi sredstvi v okviru prodajnih mest, ki stremijo h karierni rasti ob izvajanju odgovornih nalog.

V okviru trgovine je naloga »strokovnega pomočnika poslovodje« prenašanje osnov in kompetenc z namenom podpiranja prihodnjih pomočnikov poslovodje pri njihovi rasti, spodbujanju razvoja teoretičnih in praktičnih znanj, ki se bodo združila z izobraževanjem v učilnici.

Vodstvena rast se ne bo zaključila z zaključkom dela kot pomočnik poslovodje, temveč se bo nenehno bogatila z novimi kompetencami in ciljem po ustvarjanju novih območnih vodij, naloga katerih bo upravljanje mreže trgovin.

Pošljite nam svojo

prijavo na delovno mesto

POŠLJI
Prosimo potrdite, da ste prebrali določila o varstvu osebnih podatkov in da se z obdelavo Vaših osebnih podatkov strinjate.

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.

Ta stran uporablja piškotke, tudi tretjih strani, za pošiljanje oglaševanja in storitev v skladu s tvojimi preferencami.