PAMETNI NAKUP 
Pri nas v enem obisku opravite 

celoten nakup.

Nudimo prav vse, kar potrebujete za svoj tedenski nakup – od svežega sadja in zelenjave, učinkovitih čistil, slastnih pekovskih izdelkov, široke ponudbe mlečnih izdelkov, pa izdelkov brez glutena ter laktoze, do mesnin iz mesnice in tedenske ponudbe, v katerih vas vedno kaj preseneti!

Pri nas dobite

največ za svoj denar.

S polnim vozičkom iz Eurospina boste domov odpeljali največ in najboljše za svoj denar. Kakovost svojih izdelkov namreč vedno znova dokazujemo z najvišje nagrajenimi izdelki na najrazličnejših izborih. Prepričani pa smo tudi, da malokateri trgovec nudi celoten nakup po tako nizki ceni kot pri nas.

Pri nas imamo

lastne blagovne znamke

najvišje kakovosti.

Morda na prvi pogled našim izdelkom ne boste zaupali, saj med njimi ne boste našli znanih znamk. Vsi naši izdelki so namreč izdelki lastnih blagovnih znamk, ki jih ne najdete nikjer drugje. Vam pa zagotavljamo, da se za neznano embalažo skrivajo kakovostni izdelki, ki kmalu pristanejo na začetku vašega nakupovalnega seznama!

Pri nas dobite

najvišjo italijansko kakovost

po najnižjih cenah.

Italijanska kuhinja velja za eno najboljših in najbolj priljubljenih na svetu! Kdo bi torej lahko ponudil boljšo italijansko hrano od italijanskega trgovca? Pri nas najdete široko ponudbo živil italijanskih proizvajalcev, ki bodo utišala tudi najbolj zahtevne!

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh novostih družbe Eurospin.

Ta stran uporablja piškotke, tudi tretjih strani, za pošiljanje oglaševanja in storitev v skladu s tvojimi preferencami.