PAMETNI NAKUP

Aplikacija – informacije in pravni pouk

Aplikacija Eurospin: informacije in pravni pouk

 

PRAVILNIK O ZASEBNOSTI

Aplikacija »Eurospin« ne obdeluje nobenih osebnih podatkov uporabnikov; informacije v zvezi z geolokacijo naprave so popolnoma anonimne in potrebne za georeferenciacijo sistema, ki omogoča pravilno delovanje aplikacije in uporabo storitev, ki so na voljo na tistem območju.
Za več informacij se obrnite na družbo Eurospin Eko d.o.o., Renški podkraj 64, 5292 Renče, ali prek brezplačne telefonske številke 080 19 50.

 

POIŠČITE PONUDBE IN NAJBLIŽJE PRODAJNO MESTO

S klikom zavihka »Ponudba« bo sistem zaznal položaj uporabnikove naprave in prikazal naše ponudbe in najbližje prodajno mesto Eurospin. Podatek glede geolokacije naprave bo popolnoma anonimen.

 

POTISNA OBVESTILA

Z dovoljenjem uporabnika bo sistem občasno pošiljal potisna obvestila s splošnimi informacijami ali informacijami o prodajnih mestih, ki so označena kot priljubljena. Z uporabo te funkcije v možnosti »Nastavitve« operacijskega sistema naprave lahko vsak uporabnik v vsakem trenutku po lastni izbiri spreminja dovoljenja, dana ob prejemu potisnih obvestil.

 

PRILJUBLJENA PRODAJNA MESTA

Aplikacija uporabniku omogoča izdelavo seznama najbolj priljubljenih prodajnih mest; te podatke je mogoče kadar koli spremeniti z ustrezno funkcijo, uporabniku pa omogoča tudi prejemanje potisnih obvestil, če je to omogočeno, v zvezi s priljubljenimi prodajnimi mesti.

 

POGOJI UPORABE IN AVTORSKE PRAVICE

Uporabnik z namestitvijo aplikacije in njeno uporabo izjavlja, da je prebral, razume in sprejema naslednje pogoje uporabe.

Družba Eurospin Italia S.p.A. na noben način ni obvezana, da zagotovi dostopanje do aplikacije in lahko zato v kadar koli in brez vnaprejšnjega obvestila onemogoči in/ali spreminja vsebino.

Družba Eurospin Italia S.p.A. ne prevzema odgovornosti zaradi uporabe ali neuporabe aplikacije in glede vsebine informacij, posredovanih prek aplikacije.

Aplikacija je izključna last družbe Eurospin Italia S.p.A. in omogoča brezplačno licenčno uporabo vsem uporabnikom.

Vse vsebine aplikacije – vključno z elementi grafičnega vmesnika, slikami, vključno z blagovnimi znamkami – so last družbe Eurospin Italia S.p.A. in ima do njih avtorske pravice, zato jih ni dovoljeno reproducirati, objavljati, sporočati ali distribuirati na kakršen koli način v celoti ali delno brez predhodnega pisnega dovoljenja družbe.

Kakršna koli kršitev bo brez vnaprejšnjega obvestila predmet kazenskega pregona z zakonskimi ukrepi, ki jih predvidevajo veljavni predpisi.

 

PRAVICE

Oblikovala družba TSW  razvila družba Seisnet.

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.