PAMETNI NAKUP

Priznanje Customer’s friend za vrhunsko odličnost

 

Eurospin je po ocenjevanju prejel visoko oceno 4,72/5, s čimer si je prislužil status vrhunske odličnosti.

V Eurospinu zaposlujemo več kot 800 ljudi. Zavedamo se, da s spoštovanjem in spodbujanjem svojih zaposlenih ustvarjamo neprecenljivo vrednost podjetja.

Zavezani smo h kakovostnim odnosom na delovnem mestu, kar potrjuje tudi prejeto priznanje Customers friend.

Zato v Eurospinu radi delamo in radi tudi živimo.

Te zanima, kako poteka delo v skupini Eurospin?

 

⭐ Ponujamo ti varno zaposlitev, saj večinoma zaposlujemo za nedoločen čas – 40 ur tedensko.

⭐ Pri nas te čaka najvišje povračilo za prehrano, tj. 7,96 EUR za vsak delovni dan, povračilo potnih stroškov, tj. 0,21 EUR/km za prihod na delo, letni regres v višini 2.000 EUR in zagotovljen parkirni prostor za zaposlene v vseh poslovnih enotah.

⭐ Če želiš, te vključimo v različne aktivnosti za promocijo podjetja, saj ste prav zaposleni srce našega podjetja, na kar smo zelo ponosni.

⭐ Prirejamo družabne dogodke in praznično obdarovanje otrok zaposlenih. Najboljše sodelavce nagradimo s potovanji.

⭐ Ponujamo ti možnost karierne rasti in napredovanja na druga delovna mesta.

⭐ Pri nas te čaka ekipno delo, ki temelji na sodelovanju in pomoči drug drugemu, saj nam je mar za sodelavce.

⭐ Omogočamo visoko mero samostojnosti pri delu.

⭐ Podpiramo tvojo samoiniciativnost.

⭐ V trgovini velja moto »Vsi delamo vse«, kar pomeni, da prodajalec, namestnik in poslovodja delajo na blagajni, zlagajo police ter čistijo in urejajo delovni prostor.

Stranke so naše poslanstvo

 

Vsak dan skrbimo za zadovoljstvo svojih strank in svojih zaposlenih. Zavedamo se, da spoštovanje zaposlenih, spodbujanje novih zamisli in inovativnega duha vpliva na dobrobit podjetja.

Poslanstvo skupine Eurospin je zadovoljevati potrebe strank in jim vse dni v letu ponujati ciljno usmerjeni izbor kakovostnih in svežih izdelkov široke potrošnje po ugodnih cenah. V podjetju se trudimo zadovoljiti stranke z vljudnostjo in s prijaznostjo, pri tem pa širiti zaupanje v blagovno znamko in druge znamke v njeni lasti ter s tem varovati dobro ime skupine Eurospin.

Karierna rast

 

Družba Eurospin zagovarja osebno in profesionalno rast ob razvoju nadarjenosti in navdihovanju svojih zaposlenih. Ponujamo ti možnost karierne rasti in napredovanja na druga delovna mesta ter vključevanje v izobraževalne programe za razvoj tvojih vodstvenih, organizacijskih in drugih potencialov.

Pogosto zastavljena
vprašanja
Pogosto zastavljena
vprašanja

Kje lahko pogledam oglase za prosto delovno mesto?
Oglase objavljamo na spletnem portalu Moje delo in Optius. Na teh portalih zbiramo tudi prijave kandidatov na razpise.

Kakšen je urnik za delovno mesto v trgovini?
Vsi zaposleni v trgovinah delajo od ponedeljka do sobote, večinoma za polni delovni čas. Večinoma delajo v dveh izmenah, in sicer v dopoldanski in popoldanski. Zaradi narave dela lahko pride do sprememb. Izjema so mesarji – prodajalci, ki delajo samo dopoldanske izmene.

Kakšno plačo lahko pričakujem?
V podjetju ponujamo konkurenčno plačo na trgu dela in vipjo od klasičnih trgovcev v Sloveniji.

Kaj bom delal v trgovini?
V naših trgovinah velja moto »Vsi delamo vse«. To pomeni, da te bomo naučili delati vsa dela v trgovini. Spoznal boš delo na vseh oddelkih in na blagajni. Pomembni sta nam tudi čistoča in urejenost trgovine.

Kakšne bonitete lahko pričakujem?
Zaposlenim nudimo najvišje povračilo za prehrano, tj. 7,96 EUR za vsak delovni dan, povračilo potnih stroškov, tj. 0,21 EUR/km za prihod na delo, letni regres v višini 2.000 EUR in zagotovljen parkirni prostor za zaposlene v vseh poslovnih enotah. Ponujamo tudi družabne dogodke in praznično obdarovanje otrok zaposlenih. Najboljši sodelavci so nagrajeni s potovanji.

Kaj pridobim z zaposlitvijo v podjetju Eurospin Eko, d. o. o.?
Z zaposlitvijo v našem podjetju Eurospin Eko, d. o. o., pridobiš varno zaposlitev, konkurenčno plačilo, nove delovne izkušnje, možnost dela s srčnimi sodelavci, ki ti vedno priskočijo na pomoč, možnost napredovanja, karierne rasti ter izobraževanj.

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.