PAMETNI NAKUP

Upravljanje

Predstavitev etičnega kodeksa skupine Eurospin

Po mnenju skupine Eurospin je ključnega pomena prizadevanje za izvajanje lastnih dejavnosti ob popolnem spoštovanju vseh zakonskih predpisov in skladno s pošteno konkurenco z iskrenostjo, integriteto, korektnostjo in verodostojnostjo ob upoštevanju zakonitih interesov strank, zaposlenih, trgovinskih in finančnih partnerjev ter skupnosti, v katerih je skupina Eurospin prisotna vsak dan.

Upravni svet družbe Eurospin Italia S.p.A. in njene hčerinske družbe so se zato odločile sprejeti etični kodeks, da bi jasno opredelile in širile načela ter vrednote, ki predstavljajo temelj kulture skupine Eurospin.

Prenesi etični kodeks obnašanja Eurospin
PDF

Predstavitev organizacijskega modela

Italijanski zakonski odlok št. 231 z dne 8. junija 2001 v zvezi z »Upravno odgovornostjo pravnih oseb, družb in združenj brez pravne osebnosti skladno z 11. členom Italijanskega zakona št. 300 z dne 29. septembra 2000« je uvedel kazensko odgovornost za subjekte, ki se doda h kazenski odgovornosti fizične osebe, ki je storila kaznivo dejanje »v korist organizacije« ali zgolj »za interes organizacije«, ne da bi temu nujno sledila konkretna korist.
Predpis predvideva sprejem in učinkovito izvajanje organizacijskega modela, ki se uporablja za preprečevanje prestopkov.

Družba Eurospin Italia S.p.A. je skupaj z drugimi družbami Skupine sprejela in razširja lastni organizacijski model ob upoštevanju predpisov Italijanskega zakonskega odloka št. 231 z dne 8. junija 2001.

Estr. Modello Organizzativo Eurospin Italia S.p.A
PDF
Scarica Estr. Modello Organizzativo Spesa Intelligente S.p.A.
PDF
Scarica Estr. Modello Organizzativo Eurospin Tirrenica S.p.A.
PDF
Scarica Estr. Modello Organizzativo Eurospin Lazio S.p.A.
PDF
Scarica Estr. Modello Organizzativo Eurospin Puglia S.p.A.
PDF
Scarica Estr. Modello Organizzativo Eurospin Sicilia S.p.A.
PDF

Postopek konkurenčnega prava

Konkurenčno pravo ureja postopke proti družbi Eurospin skladno z 62. členom Italijanskega zakonskega odloka št. 1/2012.

Procedimento Antitrust
PDF

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.

Ta stran uporablja piškotke, tudi tretjih strani, za pošiljanje oglaševanja in storitev v skladu s tvojimi preferencami.