PAMETNI NAKUP
Prečrtana cena je prejšnja cena. Za prejšnjo ceno se šteje najnižja cena, ki jo je podjetje uporabljalo v zadnjih 30 dneh pred uporabo znižane cene.

Neprečrtane cene prehranskih artiklov so znižane cene, ki veljajo v času trajanja akcije, navedene na prvi strani letaka, oziromado razprodaje akcijskih zalog.

posamezna prodajalna ima v ponudbi izdelke v obsegu svojega prodajnega asortimana.

Cene izdelkov, ki so predstavljeni z več slikami, veljajo za 1 kos, razen če ni navedeno drugače.

Popusti veljajo za označene izdelke.

Prodaja samo v količinah, običajnih za gospodinjstva.

Cene so v evrih in vključujejo DDV.

Za morebitne napake v tisku ne odgovarjamo.

Pridržujemo si pravice do sprememb.

Vse slike so simbolične.Ponudba izdelkov VIKEND NORIH CEN cen velja v času veljavnosti akcije, in sicer samo v petek in soboto, razen za izdelke označene z OMEJENA KOLIČINA.Ponudba izdelkov označenih z  OMEJENA KOLIČINA, velja od datuma začetka akcije do razprodaje zalog.Z NEVERJETNA PONUDBA so označeni izdelki, ki po presoji podjetja Eurospin EKO d. o. o.  za kupca v določenem časovnem obdobju predstavljajo posebno ugodno ceno po kriteriju najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.VELIKANI PRIHRANKA je posebna ponudba izdelkov, pakiranih v večjih količinah od običajnih, ki omogoča večji prihranek.NAPOLNI KOŠARICO je ponudba izdelkov, katerih seštevek akcijskih cen je manjši ali enak 20 eur.ZNIŽANO VES MESEC označuje izdelke, ki so znižani ves mesec. Datum začetka in konca veljave znižane cene je napisan na vrhu strani letaka.Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.