PAMETNI NAKUP

Avtorske pravice

Avtorske pravice

Povezane spletne strani:

Spletna stran EUROSPIN EKO, trgovina in storitve , d.o.o., matična številka 1983725000, Renški Podkraj 64, 5292 Renče lahko vsebuje povezave do drugih spletnih strani , za katere vsebine ne odgovarjamo in si teh vsebin tudi ne lastimo.
Obvestila glede varstva osebnih podatkov veljajo za našo spletno stran. Prosimo, da upoštevate določbe Zakona o varstvu osebnih podatkov, ki veljajo za povezane spletne strani.

 

Avtorske pravice:

Vsebine spletnih strani EUROSPIN EKO so last podjetja EUROSPIN EKO, trgovina in storitve, d.o.o., matična številka 1983725000, Renški Podkraj 64, 5292 Renče.
Avtorske pravice za celotno vsebino te spletne strani ima EUROSPIN EKO, trgovina in storitve, d.o.o., matična številka 1983725000, Renški Podkraj 64, 5292 Renče. Prepovedano je kopiranje, reproduciranje, prikazovanje, razmnoževanje vsebine te spletne strani.
EUROSPIN EKO, d.o.o. ne odgovarja v primeru občasnega nedelovanja strani in v primeru netočnosti informacij, kakor tudi ne za škodo, ki bi morebiti nastala zaradi uporabe netočnih in nepopolnih informacij. Ne EUROSPIN EKO, d.o.o., ne katerokoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi te spletne strani , ne odgovarja za škodo, ki bi bila v zvezi z obstojem oziroma delovanjem te spletne strani, kakor tudi ne za napake ali pomanjkljivosti v sami vsebini te spletne strani. EUROSPIN EKO, d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe te spletne strani.

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.