PAMETNI NAKUP


Linija organske kozmetike za osebno nego

Predstavljamo vam našo blagovno znamko za osebno nego Amo Essere Eco.

Nega telesa ni bila izumljena v sodobnem času, ampak je globoko zakoreninjena v zgodovini človeške družbe. Skozi stoletja so ljudje z različnimi tehnikami in naravnimi sestavinami ohranjali svoje telo zdravo, negovano in estetsko privlačno, znano pa je, da so bili stari Egipčani pri tem zelo temeljiti. Njihova edinstvena estetika je v vseh pogledih, tudi v kozmetiki, močno zaznamovala moderni čas, še vedno pa občudujemo njihovo eksotičnost in eleganco, ki so ju ohranjali že dolgo pred nami ter sodobnimi izdelki, ki so nam na voljo danes.

Svoje lepotilne rutine (ki so pogosto imele tudi obredne funkcije) so jemali resno, njihove mlečne kopeli ter maske za obraz iz mleka in medu ali dezodoranti s kadilom pa se uporabljajo še danes. Tudi Grki in Rimljani so razvili kompleksne metode kopeli in masaž, skozi obdobja razvoja človeštva pa je danes nega telesa postala globalni fenomen z lepotno industrijo, ki se nenehno razvija.

V današnjem času nega telesa združuje tradicionalne metode s sodobnimi inovacijami za doseganje optimalnih rezultatov. Pomembno je, da posameznemu tipu kože prilagodimo določene pripravke, ki poleg ohranjanja zdrave kože, ki je navlažena in zaščitena pred škodljivimi vplivi okolja in prostimi radikali, s kakovostno nego tudi upočasnjujejo staranje. Vemo, da po določeni starosti koža zmanjša proizvodnjo kolagena, zato s kozmetiko spodbujamo obnovo celic in pomagamo zmanjšati vidnost gub in drobnih linij.Eden pomembnejših vidikov nege kože je njeno čiščenje, ki je pomembno za odstranjevanje nečistoč, odvečnega seruma in ostankov ličil, da preprečimo mašenje por. Izdelki, kot so toniki in micelarne vode, pomagajo ohranjati kožo čisto in svežo, sam proces nege pa lahko pozitivno vpliva na našo samozavest in splošno počutje. Nega obraza in telesa je lahko tudi odlična priložnost za sprostitev in počitek po napornem dnevu – masaža spodbuja prekrvavitev in zmanjšuje stres, medtem ko dišave aromatičnih izdelkov pogosto delujejo pomirjujoče na naše razpoloženje.

Vse, kar potrebujete za vsakodnevno nego obraza in telesa, lahko najdete v naši liniji Amo Essere Eco, ki je bila zasnovana in ustvarjena z namenom poskrbeti za lepoto kože.

Izdelki za čiščenje in nego obraza ter geli za telo in šamponi so del iste linije izdelkov z različnimi esencami, ki lahko zadovoljijo potrebe vsakogar.Kot prvi korak pri negi kože v naši bogati ponudbi poiščite tekoče milo za roke in obraz za naravno čiščenje kože, bio micelarno vodo in bio tonik za obraz. Bio micelarna voda nežno odstrani ličila, kožo očisti in neguje, bio tonik za obraz z izvlečkom magnolije, cvetov sleza in vrtnice pa kožo očisti nečistoč in ji povrne svež videz. Za nego rok poiščite bio kremo z organskimi sestavinami z izvlečkom magnolije, vrtnice in arganovega olja, za nego obraza pa bio kremo z izvlečkom magnolije, vrbe in vrtnice. Obe kremi zagotavljata vlaženje in zaščito kože.

V ostali ponudbi izdelkov lahko najdete organski gel za prhanje z oljčnim oljem in izvlečkom ovsa ter šampon za vsakodnevno umivanje las z organskim oljčnim oljem in izvlečkom ovsa, ki je pakiran v 98 % reciklirani plastični embalaži. Da bo nega telesa popolna, poiščite tudi gel Amo Essere Eco za intimne predele za vsakodnevno zaščito kože z organskim oljčnim oljem ter organskim izvlečkom ovsa in timijana.
 BIO KREMA ZA ROKE

Krema za roke Amo Essere Eco iz organskih sestavin zagotavlja zaščito in vlaženje. Z izvlečkom magnolije, vrtnice in arganovega olja.

100 mlBIO KREMA ZA OBRAZ

Krema za obraz Amo Essere Eco iz organskih sestavin ščiti kožo in ji zagotavlja vlaženje. Z izvlečkom magnolije, vrbe in vrtnice.

50 mlBIO MICELARNA VODA

Micelarna raztopina Amo Essere Eco z izvlečkom magnolije, vrtnice in sokom aloe vere.

200 mlBIO TONIK ZA OBRAZ

Tonik za obraz Amo Essere Eco iz organskih sestavin poskrbi za intenzivno vlaženje vaše kože. Z izvlečkom magnolije, cvetov sleza in vrtnice. Tonik za uravnoteženje kožo osveži in očisti nečistoč ter ji povrne svež videz. Uravnotežena mešanica rastlinskih izvlečkov in vlažilcev naravnega izvora.

150 mlGEL ZA PRHANJE

Organski gel za prhanje Amo Essere Eco daje vaši koži žametno svežino. Z organskim oljčnim oljem in izvlečkom ovsa. Pakiranje iz 98 % reciklirane plastične embalaže.

400 mlŠAMPON

Šampon Amo Essere Eco za vsakodnevno umivanje las. Z organskim oljčnim oljem in izvlečkom ovsa. Pakiranje iz 98 % reciklirane plastične embalaže.

200 mlTEKOČE MILO ZA ROKE IN OBRAZ

Milo za roke in obraz Amo Essere Eco nudi naravno čiščenje vaše kože. Z organskim oljčnim oljem in izvlečkom ovsa. Pakiranje iz 98 % reciklirane plastične embalaže.

150 mlGEL ZA INTIMNO UMIVANJE

Gel za intimno umivanje Amo Essere Eco je bil ustvarjen za vsakodnevno zaščito vaše kože. Z organskim oljčnim oljem, organskim izvlečkom ovsa in timijana. Pakiranje iz 98 % reciklirane plastične embalaže. Izdelek je na voljo v papirnati embalaži s certifikatom FSC.

200 mlAktualno ponudbo izdelkov v akciji si lahko pogledate tukaj.

 Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.