PAMETNI NAKUP


Organska linija čistil za čist in varen dom

Z Amo Essere Eco skrbimo za naravo in zdravje tudi med čiščenjem.

Amo Essere Eco je certificirana linija izdelkov z oznako Ecolabel za čiščenje perila in doma. Ti izdelki, testirani na težke in hipoalergene kovine, so ustvarjeni za vse, ki jim je mar za trajnost, obenem pa tudi za varstvo okolja.

V svetu, kjer se okoljska ozaveščenost trenutno krepi, bodite tudi vi del toka, ki z majhnimi, vsakodnevnimi navadami poskuša zmanjšati negativne vplive na okolje, s tem pa na svoje zdravje in prihodnost. Amo Essere Eco je popoln začetek dobrih sprememb.Tisto, s čimer se zagotovo srečujemo vsak dan, je pomivanje posode – bodisi ročno bodisi s pomočjo pomivalnega stroja, zato ta linija izdelkov ponuja obe možnosti.

Tablete za pomivalni stroj Amo Essere Eco ne vsebujejo dišav, barvil in fosforja ter so učinkovite tudi pri nizkih temperaturah (30 °C), medtem ko je koncentrirani detergent za posodo (hkrati tudi za ponovno polnjenje) na voljo z vonjem naravnih limoninih esenc.

Oba izdelka sta narejena s posebnim poudarkom na varovanju okolja – tablete iz reciklirane plastike in s kartonsko embalažo s certifikatom FSC, detergent pa je v vrečki iz 30 % reciklirane plastike, ki je tudi biorazgradljiva.Poleg pomivanja posode je redno opravilo vsakega gospodinjstva tudi pranje perila. Ker koža vpije vse, kar je na njej, je pomembno, da poskrbimo za materiale, ki jih nosimo, ter za sredstva, s katerimi jih čistimo.

Amo Essere Eco ponuja detergent v prahu za pranje perila, ki je učinkovit tudi pri nizkih temperaturah, ter tekoči detergent s certifikatom Ecolabel, primeren za pranje belega in barvnega perila.

Za druga gospodinjska opravila so na voljo čistilo za steklo, razpršilo za razmaščevanje in čistilo za tla za bleščeče čiste rezultate z reciklirano plastično embalažo.
 PRALNI PRAŠEK

Pralni prašek Amo Essere Eco za pranje perila je učinkovit tudi pri nizkih temperaturah (30 °C). Ta izdelek je narejen s posebnim poudarkom na varovanju okolja: pakiranje je izdelano iz reciklirane plastike in/ali s kartonsko embalažo s certifikatom FSC.

1,5 kgTABLETE ZA POMIVALNI STROJ

Tablete za pomivalni stroj Amo Essere Eco ne vsebujejo dišav, fosforja in barvil. Učinkovite so pri nizkih temperaturah (30 °C). Ta izdelek je narejen s posebnim poudarkom na varovanju okolja: pakiranje je izdelano iz reciklirane plastike in s kartonsko embalažo s certifikatom FSC.

40 kosKONCENTRIRANI DETERGENT ZA POSODO – ZA PONOVNO POLNJENJE

Koncentrirani detergent za posodo Amo Essere Eco z vonjem naravnih limoninih esenc. Ta izdelek je narejen s posebnim poudarkom na varovanju okolja: vrečka je izdelana iz 30 % reciklirane plastike, je hipoalergena, vsebuje površinsko aktivne snovi rastlinskega izvora iz obnovljivih virov, je biorazgradljiva.

2 lČISTILO ZA STEKLO

Amo Essere Eco za čiščenje stekla za bleščeče čiste rezultate brez sledi, priročno tudi za uporabo brez izpiranja. Ta izdelek je narejen s posebnim poudarkom na varovanju okolja: pakiranje je izdelano iz reciklirane plastike in/ali s kartonsko embalažo s certifikatom FSC.

750 mlRAZPRŠILO ZA RAZMAŠČEVANJE

Razpršilo za razmaščevanje Amo Essere Eco za seboj pusti le čisto površino brez sledi. Ta izdelek je narejen s posebnim poudarkom na varovanju okolja: embalaža je izdelana iz 100-odstotno reciklirane plastike, je hipoalergena, vsebuje površinsko aktivne snovi rastlinskega izvora iz obnovljivih virov, je biorazgradljiva.

750 mlČISTILO ZA TLA

Čistilo za tla Amo Essere Eco z vonjem limone. Temeljito očisti tla brez škodljivih vplivov na okolje. Ta izdelek je narejen s posebnim poudarkom na varovanju okolja: pakiranje je izdelano iz reciklirane plastike in/ali s kartonsko embalažo s certifikatom FSC.

1 lTEKOČI DETERGENT ZA PRANJE PERILA

Tekoči detergent za pranje perila Amo Essere Eco s certifikatom Ecolabel je primeren za pranje belega in barvnega perila. Ta izdelek je narejen s posebnim poudarkom na varovanju okolja: embalaža je izdelana iz 50 % reciklirane plastike, je hipoalergena, vsebuje površinsko aktivne snovi rastlinskega izvora iz obnovljivih virov, je biorazgradljiva.

1,5 l4-SLOJNI ROBČKI ECOLABEL

Izdelani iz 100-odstotno recikliranega papirja, brez negativnega vpliva na okolje in z namenom omejevanja ogljikovega dioksida v zraku. Odporni in mehki, na voljo so v biorazgradljivi embalaži, ki jo je mogoče kompostirati.

18x 10 kosTOALETNI PAPIR ECOLABEL 4 ZVITKI

Izdelan iz 100-odstotno recikliranega papirja, brez negativnega vpliva na okolje in z namenom omejevanja ogljikovega dioksida v zraku. Odporen in mehak, na voljo je v biorazgradljivi embalaži, ki jo je mogoče kompostirati.Aktualno ponudbo izdelkov v akciji si lahko pogledate tukaj.

 Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.