PAMETNI NAKUPManj dam, več imam!

V Eurospinu vam ponujamo široko paleto kakovostnih izdelkov lastnih blagovnih znamk, za katere imamo skrbno izbrane dobavitelje.

Zato lahko svojim kupcem vedno zagotavljamo ugodno razmerje med kakovostjo in ceno.

Slovenci in Slovenke imamo glede hrane zelo različne okuse, želje in potrebe.

A ne glede na to, kdo smo, kakšne interese imamo, koliko smo stari in od kod prihajamo, vsi v ponudbi trgovin iščemo isto: najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

r

Preverite tudi vi, zakaj je nakup v Eurospinu PAMETNI NAKUP.Večkrat dokazana kakovost po vedno nizki ceni.

 

Tudi letos smo prejeli lepo število nagrad. Kar 16 pekovskih izdelkov je prejelo zlata priznanja, ki jih podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije, 60 izdelkov pa se lahko pohvali z nagrado izbran produkt leta, ki ste ga podelili vi, cenjeni kupci.

To pa še ni vse, številni izdelki so prejeli nagrado odlična kakovost, z nagrado Best Buy Award pa so bile nagrajene vse zamrznjene ribe in morski sadeži.

Visoko kakovost po vedno nizki ceni smo tudi letos potrdili. Detektiva so pri preiskavi vodili natančno opazovanje, dedukcija in logično sklepanje, s čimer je tudi on potrdil, da v Eurospinu dokazano velja: Manj dam, več imam.

Prepričajte se tudi vi, da je nakup v Eurospinu PAMETNI NAKUP.Sveža ponudba mesa in rib po vedno nizki ceni.

 

V Eurospinovih trgovinah se lahko pohvalimo z lastnimi mesnicami, v katerih naši mesarji za vas vsak dan pripravljajo sveže pakirano meso od preverjenih dobaviteljev. Pripravljeno meso najdete v hladilnikih in si ga brez čakanja v vrsti sami postrežete.

Za vse, ki imate posebne želje, pa vam naši mesarji z veseljem pomagajo in za vas pripravijo tisto, kar potrebujete.

V hladilnikih vas čakajo tudi sveže morske in sladkovodne ribe.

Pri tako široki in sveži ponudbi raznovrstnega mesa in rib se tudi koliščarji z Barja ne ukvarjajo več z lovom in ribolovom, saj v Eurospinu dobijo vse, kar pleme potrebuje, in to po vedno nizki ceni. Ker je vsak nakup v Eurospinu PAMETNI nakup.Sveže sadje in zelenjava po vedno nizki ceni.

 

V Eurospinu vedno najdete široko ponudbo kakovostnega sadja in zelenjave. To ugotovite že ob prvem grižljaju. Sočna jabolka in hruške, hrustljava solata, brokoli in korenček, slastne banane in še veliko drugega sadja in zelenjave vašim brbončicam prinašajo tisti pravi polni okus.

To je občutil tudi slavni gusar Morski volk, zato redno zahaja izključno v Eurospin, kjer vedno dobi sveže in kakovostno sadje in zelenjavo po vedno nizki ceni.

Nakup sadja in zelenjave v Eurospinu je vsekakor PAMETNI nakup.Hiter nakup po vedno nizki ceni.

 

V Eurospinu nakup opravite hitro, brez zamudnega iskanja. Vse trgovine so enako organizirane in vse, kar potrebujete, je vedno na dosegu rok.

K nam zahaja tudi simpatičen vampirski par. Ko se vampirjeva tašča zopet povabi na večerjo v zadnji minuti, ga iz zagate reši bliskovito hiter nakup v Eurospinu.

Hitro, enostavno in po vedno nizki ceni. Zato je nakup v Eurospinu vedno PAMETNI nakup.Široka ponudba, visoka kakovost in vedno nizke cene osvojijo še tako prefinjen okus.

 

Pri nas boste dobili prav vse, kar potrebujete. Širok izbor kakovostnih izdelkov lastnih blagovnih znamk od preverjenih dobaviteljev, sveže sadje, zelenjavo in meso iz naše mesnice, hrustljave zlato zapečene in z zlatom nagrajene pekovske izdelke in še in še.

K nam redno zahaja tudi slavni vojskovodja, ki ga poleg pestre ponudbe navdušuje tudi dejstvo, da v Eurospinu vlada kakovost po vedno nizki ceni.

Izvrstno!Dokazana kakovost po vedno nizki ceni.

 

Letos je kar 12 pekovskih izdelkov prejelo zlato priznanje, ki ga podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije, 8 izdelkov pa se ponaša z nagrado Izbran produkt leta, ki ste ga podelili vi, cenjeni kupci. Poleg nagrajenih izdelkov, vas na naših policah čaka tudi veliko izdelkov, ki so na podlagi senzoričnega ocenjevanja Biotehniške fakultete univerze v Ljubljani, prejeli oceno odlične kakovosti. Eurospinovo visoko kakovost in vedno nizke cene je preverjal tudi naš detektiv, ki ga prepričajo le dejstva in dokazi. Presenečeno je ugotovil in potrdil, da za nakup v Eurospinu manj da in več ima.Iščemo pametne nakupe, pri katerih manj damo in več imamo.

 

Pametni nakup v Eurospinu je izkusil tudi Martin z Vrha pri Sveti Trojici,

ki se mu več ni treba voziti na Dunaj,

saj v Eurospinu dobi veliko izdelkov kakovostnih Eurospinovih blagovnih znamk po vedno nizki ceni.

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.