PAMETNI NAKUPManj dam, več imam!

V Eurospinu vam ponujamo široko paleto kakovostnih izdelkov lastnih blagovnih znamk, za katere imamo skrbno izbrane dobavitelje.

Zato lahko svojim kupcem vedno zagotavljamo ugodno razmerje med kakovostjo in ceno.

Slovenci in Slovenke imamo glede hrane zelo različne okuse, želje in potrebe.

A ne glede na to, kdo smo, kakšne interese imamo, koliko smo stari in od kod prihajamo, vsi v ponudbi trgovin iščemo isto: najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

r

Preverite tudi vi, zakaj je nakup v Eurospinu PAMETNI NAKUP.Široka ponudba kakovostnih izdelkov za vsak okus in žep.

 

Letos je kar 12 pekovskih izdelkov prejelo zlato priznanje, ki ga podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije, 8 izdelkov pa se ponaša z nagrado Izbran produkt leta, ki ste ga podelili vi, cenjeni kupci. Poleg nagrajenih izdelkov, vas na naših policah čaka tudi veliko izdelkov, ki so na podlagi senzoričnega ocenjevanja Biotehniške fakultete univerze v Ljubljani, prejeli oceno odlične kakovosti. Eurospinovo visoko kakovost in vedno nizke cene je preverjal tudi naš detektiv, ki ga prepričajo le dejstva in dokazi. Presenečeno je ugotovil in potrdil, da za nakup v Eurospinu manj da in več ima.Iščemo pametne nakupe, pri katerih manj damo in več imamo.

 

Pametni nakup v Eurospinu je izkusil tudi Martin z Vrha pri Sveti Trojici,

ki se mu več ni treba voziti na Dunaj,

saj v Eurospinu dobi veliko izdelkov kakovostnih Eurospinovih blagovnih znamk po vedno nizki ceni.

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.

Ta stran uporablja piškotke, tudi tretjih strani, za pošiljanje oglaševanja in storitev v skladu s tvojimi preferencami.