PAMETNI NAKUP
Eurospin že vrsto let sodeluje v različnih družbeno odgovornih projektih. Tudi letos bomo z Zvezo prijateljev mladine Slovenije poskrbeli za vsaj malce bolj brezskrbne šolske dni z zbiranjem sredstev za nakup šolskih potrebščin.Ob zaključku dobrodelne akcije smo Zvezi Prijateljev Mladine Slovenije na otvoritvi prenovljenega košarkarskega igrišča, na Osnovni šoli Zadobrova v Ljubljani, simbolično predali ček, se družili ob različnih športnih igrah s člani Vesele košarke in podelili veliko lepih nagrad. Pridružil pa se nam je tudi Trkaj, ki je poskrbel za še boljšo družbo in odlično glasbo.

 

Hvala vsem, ki ste z nakupom dobrodelne sestavljanke pomagali sestaviti brezskrbnejše otroške dni.Z nakupom dobrodelne sestavljanke

prispevate 1 € za nakup šolskih potrebščin

otrokom iz socialno ogroženih družin.Otroštvo je dragoceno in z družbeno odgovornimi projekti želimo otrokom omogočiti čim bolj brezskrbno in igrivo odraščanje.

 

Zato bomo poleg zbiranja sredstev za nakup šolskih potrebščin otrokom iz socialno ogroženih družin poskrbeli tudi za obnovo košarkarskega igrišča na osnovni šoli Zadobrova v Ljubljani. S tem bomo otrokom zagotovili varno in funkcionalno igrišče, na katerem se bodo lahko igrali, razvijali športne sposobnosti in kakovostno preživljali prosti čas.Dobrodelno sestavljanko lahko kupite

v vseh Eurospinovih trgovinah

in tako pomagate tistim,

ki našo pomoč najbolj potrebujejo.


 

Poleg tega smo se povezali tudi z mladimi talenti Akademije Vesela košarka in z njimi pripravili nekaj osnovnih košarkarskih akcij. Z njimi se bodo otroci učili košarke in se s pridobljenim znanjem na bližnjem igrišču zabavali v družbi prijateljev.   

   

   Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.