PAMETNI NAKUP Star Wars – Prižgi silo z

 
Pridruži se

sagi STAR WARS.

Vsako soboto, samo v Eurospinu pri nakupu nad 25 €

prejmete svetlobnega junaka STAR WARS brezplačno*

Vsako soboto od 20. februarja do 27 marca.

Eurospin, pametni nakup*Akcija velja 20.2.2021, 27.2.2021, 6.3.2021, 13.3.2021, 20.3.2021 in 27.3.2021. Na dan akcije z računom v vrednosti najmanj 25 € prejmete na blagajni 1 junaka brezplačno. Uveljavite lahko samo en račun.
Velja za količino na zalogi v trgovini.


Yoda

20. februar

Altezza 10 cm

Personaggi 3D con luce.

Yoda je bil legendarni jedijski mojster in zaradi povezave s Silo močnejši od večine. Manjše rasti, a moder in močan je Jedije uril več kot 800 let. Pomembno vlogo je odigral v vojnah klonov, pri urjenju Luka Skywalkerja in v iskanju poti do nesmrtnosti.

Chewbacca

27. februar

Altezza 10 cm

Personaggi 3D con luce.

V svojem dolgem življenju se je Chewbacca izkazal v več vlogah: kot Wookiee bojevnik, prvovrsten tihotapec in uporniški junak. Na planetu Kashyyyk se je med vojnami klonov boril na strani Republike, med ujetništvom na planetu Mimban pa se je spoprijateljil s Hanom Solom. Po pustolovščinah na planetih Vandor in Kessel je postal Hanov kopilot na ladji Tisočletni sokol, nato pa je Zavezništvu pomagal v galaksiji znova vzpostaviti svobodo. Znan je po svoji vzkipljivosti in natančnem streljanju s samostrelom, a Chewie ima tudi veliko srce in neomajno zvestobo do prijateljev. S Hanom Solom je preživel dolga leta nemirov in Rey pomagal s Sokolom leteti tudi po smrti ljubega corellijskega prijatelja.

Kylo Ren

6. marec

Altezza 10 cm

Personaggi 3D con luce.

Bena Sola, sina Hana Sola in Leie Organa, je zapeljala temna stran Sile. Preimenoval se je v Kyla Rena in postal junak vojaškega Prvega reda in učenec vrhovnega vodje Snoka. Ubil je svojega očeta in se trudil uničiti materino skupino Upornikov ter ostanke reda Jedijev. Čeprav služi temni strani, se še vedno upira klicu svetle strani Sile.

Rey

13. marec

Altezza 10 cm

Personaggi 3D con luce.

Zbiralka predmetov Rey, utrjena od težkega življenja v surovih puščavah planeta Jakku, se znajde v konfliktu galaktičnih razsežnosti, med katerim se nauči, da življenje kroji nevidna skrivnostna moč Sile. Rey poišče izgubljenega jedijskega mojstra Luka Sywalkerja, za katerega upa, da bo upornikom pomagal v boju proti Prvemu redu, njej pa pri nadziranju njenih

R2-D2

20. marec

Altezza 10 cm

Personaggi 3D con luce.

Iznajdljiv astrodroid R2-D2 je zaporedoma služil Padmé Amidala, Anakinu Skywalkerju in Luku Skywalkerju, pri reševanju svojih gospodarjev in prijateljev iz številnih težav pa se je izkazal kot zelo pogumen. Izkušen mehanik vesoljskih ladij in kopilot je sklenil neverjetno, a dolgotrajno prijateljstvo z godrnjavim protokolarnim droidom C-3PO.

Darth Vader

27. marec

Altezza 10 cm

Personaggi 3D con luce.

Nekoč junaškega jedijskega viteza Dartha Vaderja je zapeljala temna stran Sile. Postal je sithovski lord in na strani Imperija vodil uničenje reda Jedijev. Desetletja je ostal v službi cesarja – zlobnega Dartha Sidiousa, izpolnjeval je voljo svojega gospodarja in si prizadeval zatreti novo uporniško zvezo. A v njem je bilo še vedno nekaj dobrega …

Prenesi aplikacijo!

Več skrivnosti odkrij v videu!

 Boba Fett

V prodaji 25. februarja

Altezza 10 cm

Personaggi 3D con luce.

S svojim mandalorijskim ščitom, narejenim po meri, smrtonosnim orožjem in mirnejšo osebnostjo je bil Boba Fett eden najstrašnejših lovcev na glave v galaksiji. Kot genski klon svojega očeta, lovca na glave Janga Fetta, se je Boba že od mladih let učil bojnih veščin. Skozi kariero plačanca s strani Imperija in zločinskega podzemlja je Boba postal legenda.

C-3PO

V prodaji 25. februarja

Altezza 10 cm

Personaggi 3D con luce.

C-3PO, droid, ki ga je junaški Jedi Anakin Skywalker programiral za bonton in protokol, je stalni spremljevalec astrodroida R2-D2. Skozi leta je bil vpleten v nekatere najpomembnejše trenutke in vznemirljive bitke galaksije, obvlada pa tudi 7 milijonov vrst komunikacij. V letih po padcu Imperija je C-3PO služil Leii Organa in postal vodja vohunske skupine upornikov, katere cilj je bil spodkopati Prvi red.

Darth Maul

V prodaji 25. februarja

Altezza 10 cm

Personaggi 3D con luce.

Darth Maul, smrtonosen in hiter sithovski lord, ki ga je uril zlobni Darth Sidious, je bil mogočen bojevnik in spletkar. S svojim zastrašujočim dvostranskim svetlobnim mečem se je divje boril. Čeprav ga je v boju premagal Obi-Wan Kenobi, se je Zabrak z Dathomirja izkazal za hujšega nasprotnika, kot je sprva kazalo.

Leia

V prodaji 25. februarja

Altezza 10 cm

Personaggi 3D con luce.

Princesa Leia Organa je bila ena največjih vodij uporniške zveze, neustrašna na bojnem polju in predana koncu tiranije Imperija. Hčerka Padmé Amidala in Anakina Skywalkerja ter sestra Luka Skywalkerja se s sicer šibko točko za zlikovce uvršča med največje junake galaksije. A življenje v Novi republiki za Leio ni bilo lahko. S prihodom novih generacij političnih vodij se je umaknila in kot ustanoviteljica Upora začela nasprotovati Prvemu redu. Neuspehe v politični karieri je spremljalo več osebnih izgub.

Han Solo

V prodaji 25. februarja

Altezza 10 cm

Personaggi 3D con luce.

Han Solo se je iz revnega otroštva in zlobnih ulic planeta Corellia povzpel do položaja enega od junakov uporniške zveze. Kapitan vesoljske ladje Tisočletni sokol je s kopilotom Chewbacco sčasoma začel verjeti v namen galaktične svobode, zato se je dvojica pridružila Luku Skywalkerju in Princesi Leii Organa v boju proti Imperiju. Po bitki pri Endorju se je Han soočil s težkim obdobjem v kaotični galaksiji, kar je privedlo do pretresljivega soočenja z njegovim izgubljenim sinom Benom.

Stormtrooper

V prodaji 25. februarja

Altezza 10 cm

Personaggi 3D con luce.

Stormtrooperji so elitne bojne čete, fanatično zveste Imperiju, ki jim nič ne prepreči služenja gospodarju. Nosijo veličastne bele oklepe, opremljene s široko paleto opreme za preživetje in nadzor temperature, kar vojakom omogoča preživetje v skoraj vsakem okolju. Stormtrooperji so izjemno natančni pri rokovanju s puškami in pištolami ter napadajo v skupinah, da lažje premagajo nasprotnike. Imperij je ustvaril tudi več specializiranih enot, vključno s snežnimi stormtroperji in izvidniki..
POSTELJNJINA ZA ENOJNO POSTELJO STAR WARS*

100 % bombaž, mere prekrivne rjuhe: 150 x 280 cm, mere napenjalne rjuhe z zavihki: 90 x 190 cm, mere prevleke za vzglavnik: 50 x 80 cm.

 

 

POTISKANA BLAZINA STAR WARS*

kvadratna ali oblikovana, velikost približno 35 cm.

SVETLOBNI MEČ STAR WARS*

Na voljo različni modeli/barve: modra, rdeča in zelena.Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.