PAMETNI NAKUP

Črna rižota s šparglji, kozicami in z limonino lupino

4 osebe

SESTAVINE

  • 400 g črnega riža Eurospinove znamke Amo Essere Eccelente
  • 400 g očiščenih kozic
  • 100 ml belega suhega vina
  • 30 ml oljčnega olja
  • šalotka
  • 100 ml ribje osnove
  • 200 g špargljev
  • limona
  • 100 g masla
  • sol, poper

Riž skuhamo po navodilih na embalaži. V ponvi segrejemo olje in dodamo osušene kozice, sesekljano šalotko, narezane šparglje ter prepražimo do zlato rumene barve. Začinimo, zalijemo z jušno osnovo in dodamo maslo. Ko zavre, dodamo še riž in dobro premešamo. Pred postrežbo dodamo še naribano limonino lupino.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Škampi v omaki z zeleno salso

VEČ

Črna rižota s šparglji, kozicami in z limonino lupino

VEČ

Rižota z bučkami, s piščancem in praženimi oreščki

VEČ

Gurmanska pica

VEČ

Aperol Spritz

VEČ

Hugo Spritz

VEČ

Hrustljava svinjska rebra z osvežilno zeljno solato

VEČ

Praznična torta

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.