PAMETNI NAKUP

Črna rižota s šparglji, kozicami in z limonino lupino

4 pax

SESTAVINE

  • 400 g črnega riža Eurospinove znamke Amo Essere Eccelente
  • 400 g očiščenih kozic
  • 100 ml belega suhega vina
  • 30 ml oljčnega olja
  • šalotka
  • 100 ml ribje osnove
  • 200 g špargljev
  • limona
  • 100 g masla
  • sol, poper

Riž skuhamo po navodilih na embalaži. V ponvi segrejemo olje in dodamo osušene kozice, sesekljano šalotko, narezane šparglje ter prepražimo do zlato rumene barve. Začinimo, zalijemo z jušno osnovo in dodamo maslo. Ko zavre, dodamo še riž in dobro premešamo. Pred postrežbo dodamo še naribano limonino lupino.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Poletni bučkini zvitki s tunino

VEČ

Vložene hruške v dišečem sirupu

VEČ

Brezglutenske kroglice iz jajčevcev

VEČ

Shakshouka

VEČ

Solata z mlado špinačo, gorgonzolo in s pršutom

VEČ

Osvežilna poletna solata z mocarelo in breskvami

VEČ

Poletna solata z jagodami in grško feto

VEČ

Piščančja solata s sušenimi paradižniki in piščancem

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.