PAMETNI NAKUP

Nonina koruzna ocvirkovca

SESTAVINE

  • 400 g koruzne moke
  • 500 ml mleka
  • 300 g ocvirkov
  • 50 g kvasa
  • 3 žlice domače masti
  • 1 klobasa
  • ½ žlice sladkorja
  • sol po okusu
  •  

Najprej zavremo mleko. V posodo damo moko in jo prelijemo z vrelim mlekom (1/2 kozarca mleka damo na stran in pustimo, da se nekoliko ohladi). Dodamo ocvirke, klobaso in mast. Premešamo. V mlačnem mleku stopimo kvas, primešamo sladkor in nato dodamo v koruzno zmes. Posolimo po okusu.

Premešamo in pustimo, da vzhaja pribl. 30 minut. Zmes preložimo v pekač in pečemo 45 minut v že ogreti pečici na 220 ͦC.

 
Nonina koruzna ocvirkovca
White e Fresh

Land

Svežina in čudovit okus mleka v vseh oblikah.

Nasvet

Pri pripravi recepta uporabite polnomastno mleko naše blagovne znamke

Land

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Solata z mlado špinačo, gorgonzolo in s pršutom

VEČ

Osvežilna poletna solata z mocarelo in breskvami

VEČ

Poletna solata z jagodami in grško feto

VEČ

Piščančja solata s sušenimi paradižniki in piščancem

VEČ

Rikotini polpeti z bio omako

VEČ

Kiš s špinačo in sirom grojer

VEČ

Krompirjev rosti s kremnim sirom brez laktoze, drobnjakom in dimljenim lososom

VEČ

Piščančja rolada s kruhovim nadevom

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.