PAMETNI NAKUP

Nonina koruzna ocvirkovca

SESTAVINE

  • 400 g koruzne moke
  • 500 ml mleka
  • 300 g ocvirkov
  • 50 g kvasa
  • 3 žlice domače masti
  • 1 klobasa
  • ½ žlice sladkorja
  • sol po okusu
  •  

Najprej zavremo mleko. V posodo damo moko in jo prelijemo z vrelim mlekom (1/2 kozarca mleka damo na stran in pustimo, da se nekoliko ohladi). Dodamo ocvirke, klobaso in mast. Premešamo. V mlačnem mleku stopimo kvas, primešamo sladkor in nato dodamo v koruzno zmes. Posolimo po okusu.

Premešamo in pustimo, da vzhaja pribl. 30 minut. Zmes preložimo v pekač in pečemo 45 minut v že ogreti pečici na 220 ͦC.

 

Nonina koruzna ocvirkovca
White e Fresh

Land

Svežina in čudovit okus mleka v vseh oblikah.

Nasvet

Pri pripravi recepta uporabite polnomastno mleko naše blagovne znamke

Land

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Velikonočna nadevana jajca-piščančki

VEČ

Pirhi v teranu

VEČ

Sirova juha

VEČ

Piščanec s sirom Grana Padano Dop ali chicken parmesan

VEČ

Mlečna prosena kaša s panceto in jajcem

VEČ

Profiterol krofi z marelično marmelado

VEČ

Vzhajani flancati

VEČ

Krofi

VEČ
Delite z nami svoj najljubši recept, ki ste ga ustvarili z uporabo izdelkov Eurospin!
POŠLJITE NAM SVOJ RECEPT
Prosimo potrdite, da ste prebrali določila o varstvu osebnih podatkov in da se z obdelavo Vaših osebnih podatkov strinjate.
ODPIRANJE NOVIH TRGOVIN
27 December 2019
Ljubljana
Cesta na Brdo 109
Išči do:

Prijavite se na Newsletter

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh novostih družbe Eurospin.

Ta stran uporablja piškotke, tudi tretjih strani, za pošiljanje oglaševanja in storitev v skladu s tvojimi preferencami.