PAMETNI NAKUP

Nonina koruzna ocvirkovca

SESTAVINE

  • 400 g koruzne moke
  • 500 ml mleka
  • 300 g ocvirkov
  • 50 g kvasa
  • 3 žlice domače masti
  • 1 klobasa
  • ½ žlice sladkorja
  • sol po okusu
  •  

Najprej zavremo mleko. V posodo damo moko in jo prelijemo z vrelim mlekom (1/2 kozarca mleka damo na stran in pustimo, da se nekoliko ohladi). Dodamo ocvirke, klobaso in mast. Premešamo. V mlačnem mleku stopimo kvas, primešamo sladkor in nato dodamo v koruzno zmes. Posolimo po okusu.

Premešamo in pustimo, da vzhaja pribl. 30 minut. Zmes preložimo v pekač in pečemo 45 minut v že ogreti pečici na 220 ͦC.

 
Nonina koruzna ocvirkovca
White e Fresh

Land

Svežina in čudovit okus mleka v vseh oblikah.

Nasvet

Pri pripravi recepta uporabite polnomastno mleko naše blagovne znamke

Land

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Špageti s česnom, oljem in čilijem ("Aglio, olio, peperoncino")

VEČ

Peresniki z limonino omako, inčuni in makom

VEČ

Rezanci s sirom in poprom ("Cacio e pepe")

VEČ

Sirovi mafini

VEČ

Čokoladni mus

VEČ

Kolač z orehi

VEČ

Parmezanovi keksi

VEČ

Kolač z borovničevim likerjem

VEČ
Delite z nami svoj najljubši recept, ki ste ga ustvarili z uporabo izdelkov Eurospin!
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.

Ta stran uporablja piškotke, tudi tretjih strani, za pošiljanje oglaševanja in storitev v skladu s tvojimi preferencami.