PAMETNI NAKUP

Mlečne žemljice

SESTAVINE

  • 500 g moke (Amo essere brez glutena, mešanica za kruh in pico)
  • 200 ml mleka (Amo essere brez laktoze)
  • 175 ml vode
  • oljčno olje

Testo pripravimo po navodilu na embalaži. Del vode nadomestimo z mlekom. Oblikujemo žemljice poljubne oblike. Pred pečenjem jih premažemo z mešanico mleka in malo olja. Pečemo 15 minut pri 180–200 °C.      
Mlečne žemljice
White e Fresh

Amo Essere Senza Lattosio

Nasvet

Za pripravo uporabite MLEKO BREZ LAKTOZE.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Špageti s česnom, oljem in čilijem ("Aglio, olio, peperoncino")

VEČ

Peresniki z limonino omako, inčuni in makom

VEČ

Rezanci s sirom in poprom ("Cacio e pepe")

VEČ

Sirovi mafini

VEČ

Čokoladni mus

VEČ

Kolač z orehi

VEČ

Parmezanovi keksi

VEČ

Kolač z borovničevim likerjem

VEČ
Delite z nami svoj najljubši recept, ki ste ga ustvarili z uporabo izdelkov Eurospin!
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.

Ta stran uporablja piškotke, tudi tretjih strani, za pošiljanje oglaševanja in storitev v skladu s tvojimi preferencami.