PAMETNI NAKUP

Mocarela z inčuni v olju in popečeno kruhovo rezino z datljevimi paradižniki

SESTAVINE

  • 20 datljevih paradižnikov
  • 150 g mocarele
  • ekstra deviško oljčno olje Val di Mazara DOP, po okusu
  • 8 inčunov v olju
  • 4 rezine kruha po toskansko
  • sol po okusu

4 rezine kruha popečemo na žaru ali v pečici. Pokapljamo jih z ekstra deviškim oljčnim oljem in malo posolimo. Vsako od štirih rezin kruha natremo s petimi datljevimi paradižniki. Na vsako rezino damo dve rezini mocarele in dva inčuna.

Mocarela z inčuni v olju in popečeno kruhovo rezino z datljevimi paradižniki
White e Fresh

Naše zvezde

Linija visokokakovostnih in tipičnih izdelkov izjemnega okusa.

Nasvet

Preden popečemo kruh nanj vlijemo par kapljic ekstra deviškega oljčnega olja.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Profiterol krofi z marelično marmelado

VEČ

Vzhajani flancati

VEČ

Krofi

VEČ

Nonine štravbe oz. flancati

VEČ

Ocvrte miške z rozinami

VEČ

Nonina koruzna ocvirkovca

VEČ

Ameriški krofi

VEČ

Pustni piškoti

VEČ
Delite z nami svoj najljubši recept, ki ste ga ustvarili z uporabo izdelkov Eurospin!
POŠLJITE NAM SVOJ RECEPT
Prosimo potrdite, da ste prebrali določila o varstvu osebnih podatkov in da se z obdelavo Vaših osebnih podatkov strinjate.
ODPIRANJE NOVIH TRGOVIN
27 December 2019
Ljubljana
Cesta na Brdo 109
Išči do:

Prijavite se na Newsletter

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh novostih družbe Eurospin.

Ta stran uporablja piškotke, tudi tretjih strani, za pošiljanje oglaševanja in storitev v skladu s tvojimi preferencami.