PAMETNI NAKUP

Rikotini polpeti z bio omako

4 pax
20 minut
30 čas kuhanja

SESTAVINE

  • 680 g paradižnikove omake Amo Essere Bio
  • 250 g rikote
  • 50 g drobtin
  • 1 jajce
  • 40 g naribanega parmezana
  • 1 žlica sesekljanega peteršilja
  • 1 strok česna
  • sveža bazilika
  • sol in poper
  • ekstra deviško oljčno olje

V skledi zmešajte rikoto, jajce, parmezan, sesekljan peteršilj in drobtine. Začinite s soljo in poprom. Z rokami oblikujte polpete in jih položite na krožnik. V ponvi segrejte malo olja s strokom česna. Dodajte bio paradižnikovo omako, nato polpete in baziliko. Pokrijte in pecite 20 minut na nizki temperaturi in čez polpete občasno prelijte omako. Polpete postrezite vroče, prelijte jih s paradižnikovo omako in na koncu dodajte list bazilike ter pokapajte z oljem.
Rikotini polpeti z bio omako
White e Fresh

Don Jerez

Kave in kavni nadomestki za dobro jutro ter začimbe za vse jedi.

Nasvet

Pri pripravi uporabite začimbe in začimbne mešanice znamke Don Jerez.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Polnjeni lignji na žaru

VEČ

Čokoladni tart z jagodami

VEČ

Poletni bučkini zvitki s tunino

VEČ

Vložene hruške v dišečem sirupu

VEČ

Brezglutenske kroglice iz jajčevcev

VEČ

Shakshouka

VEČ

Solata z mlado špinačo, gorgonzolo in s pršutom

VEČ

Osvežilna poletna solata z mocarelo in breskvami

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.