PAMETNI NAKUP

Testenine Pesto Genovese

3 osebe

SESTAVINE

  • 360 g testenin
  • 60 g bazilike
  • 100 ml ekstra deviškega oljčnega olja
  • 30 g pinjol
  • 6 žlic parmezana Parmigiano Reggian
  • 2 žlici kozjega sira Pecorino romano
  • 2 stroka česna
  • 1 ščep grobe soli

V možnar dajte oprane liste bazilike in grobo sol in jih zmečkajte s krožnimi gibi.

Zatem v možnar dodajte še druge sestavine in nadaljujte z mečkanjem, dokler iz njih ne nastane krema.

Skuhajte testenine, jih odcedite testenine ter jih zmešajte z veliko količino pesta genovese.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Špageti s česnom, oljem in čilijem ("Aglio, olio, peperoncino")

VEČ

Peresniki z limonino omako, inčuni in makom

VEČ

Rezanci s sirom in poprom ("Cacio e pepe")

VEČ

Sirovi mafini

VEČ

Čokoladni mus

VEČ

Kolač z orehi

VEČ

Parmezanovi keksi

VEČ

Kolač z borovničevim likerjem

VEČ
Delite z nami svoj najljubši recept, ki ste ga ustvarili z uporabo izdelkov Eurospin!
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.

Ta stran uporablja piškotke, tudi tretjih strani, za pošiljanje oglaševanja in storitev v skladu s tvojimi preferencami.