PAMETNI NAKUP

Solata z rižem Venere, sipo in češnjevim paradižnikom

4 pax

SESTAVINE

  • 320 g polnozrnatega riža Venere
  • 10 sip
  • 1l zelenjavne juhe
  • 10 češnjevih paradižnikov
  • 4 listi sveže bazilike
  • 1 vejica rožmarina
  • ekstra deviško oljčno olje Val di Mazara DOP
  • sol in poper po okusu

Juho zavremo. Vanju vsujemo riž in kuhamo toliko časa, kot je navedeno na embalaži, nato ga odcedimo in pustimo in pustimo, da se ohladi. Medtem ko se riž ohlaja, odtajamo sipe in jih zrežemo na kolobarčke. V posodi s premazom proti sprijemanju segrejemo kanček olja, dodamo rožmarin, da olje zadiši in nato kakšno minuto na močnem ognju popražimo sipe. V veliko posodo damo riž, na polovico zrezane češnjeve paradižnike in sipe ter začinimo z oljem in baziliko. Dodamo sol in poper ter vse skupaj premešamo.
Solata z rižem Venere, sipo in češnjevim paradižnikom
White e Fresh

Naše zvezde

Linija visokokakovostnih in tipičnih izdelkov izjemnega okusa.

Nasvet

Sipe pražimo malo časa, v nasprotnem primeru postanejo trde.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Slaščičarska (vaniljeva) krema

VEČ

Zavitek s skuto in borovnicami

VEČ

Riževa mojstrovina - dialog kontrastov

VEČ

Zloženka z jagodami in kremnim sirom

VEČ

Nabodala z glazuro in bučno kremo

VEČ

Orada z omako puttanesca

VEČ

Ocvrti jabolčni kolobarji

VEČ

Bučna rižota

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.