PAMETNI NAKUP

Sladoledna kavna tortica

SESTAVINE

  • 100 ml kave 100 % Arabica
  • 120 g vaniljevega sladoleda
  • 230 g sirnega namaza
  • 50 g orehov
  • 100 g stopljene čokolade
  • 120 g slaščičarskega izdelka za stepanje
  • kakav v prahu
  • keksi Savoiardi

V kafetieri pripravimo kavo. Vzamemo posodo, ki je primerna za shranjevanje v zamrzovalniku. Kekse namočimo v kavo in naredimo novo prvo plast, nato jih pokrijemo s kremo, ki smo jo pripravili iz svežega sira in vaniljevega sladoleda. Nato posujemo z orehi, povrh pa dodamo stopljeno čokolado in stepen slaščičarski izdelek. Postopek ponovimo, da dobimo še eno plast. Torto postavimo v zamrzovalnik za vsaj 3 ure. Na koncu okrasimo s čokolado v prahu, ki jo posujemo skozi cedilo.
Sladoledna kavna tortica
White e Fresh

Naše zvezde

Linija visokokakovostnih in tipičnih izdelkov izjemnega okusa.

Nasvet

Pri pripravi kreme iz svežega sira in vaniljevega sladoleda uporabimo mešalnik, da je krema čim bolj gladka in brez grudic.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Poletni bučkini zvitki s tunino

VEČ

Vložene hruške v dišečem sirupu

VEČ

Brezglutenske kroglice iz jajčevcev

VEČ

Shakshouka

VEČ

Solata z mlado špinačo, gorgonzolo in s pršutom

VEČ

Osvežilna poletna solata z mocarelo in breskvami

VEČ

Poletna solata z jagodami in grško feto

VEČ

Piščančja solata s sušenimi paradižniki in piščancem

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.