PAMETNI NAKUP

Testenine Aglio Olio Peperoncino

2 osebe

SESTAVINE

  • 240 g špagetov
  • 50 ml ekstra deviškega oljčnega olj
  • od 2 do 3 feferone
  • 2 stroka česna

V ponev s premazom proti sprijemanju dajte oljčno olje. Olje rahlo segrejte in mu zatem dodajte nasekljan česen in feferone. Česen in feferoni se ne smejo zažgati, zato ju pražite pri nizki temperaturi. Pražite približno 90 sekund. Medtem skuhajte testenine. Ko so kuhane, jih stresite v omako in dodajte še malo vode, v kateri so se te kuhale. Nato zgolj nekaj minut dobro mešajte. Testenine postrezite takoj. Jedi lahko dodate tudi malo sira.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Sveža piadina s stejkom

VEČ

Omaka chimichuri

VEČ

Omaka aioli

VEČ

Poletna solata z ajdovo kašo in s parmezanom

VEČ

Svinjski vrat po azijsko s pečeno polento, z rožmarinom in s parmezanom

VEČ

Začinjene piščančje perutničke s pečenim krompirjem na žaru

VEČ

Nabodala z marinado iz bazilike

VEČ

Tiramisu z maceriranimi jagodami

VEČ
ODPIRANJE NOVIH TRGOVIN
16 Maj 2024
Koper
Šmarska cesta
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.