PAMETNI NAKUP

Ravioli

SESTAVINE

  • 250 g moke (Amo essere brez glutena, mešanica za kruh in pico)
  • 1 rumenjak
  • 2 jajci
  • 3 jušne žlice skute
  • 3 jušne žlice kuhane špinače
  • 1 jušno žlico parmezana
  • pasirani paradižnik (Amo essere bio) po okusu
  • sol

Iz moke, rumenjaka in jajc zgnetemo testo. Če je presuho, dodamo malo vode. Oblikujemo v hlebček, zavijemo v folijo in pustimo počivati na sobni temperaturi približno 30 minut. Nadev pripravimo tako, da zmešamo skuto, dobro sesekljano špinačo, nariban parmezan in sol. Testo tanko razvaljamo.  Na prvo plast položimo kupčke nadeva v primerni medsebojni razdalji, navlažimo robove testa z vodo (kjer bomo testo rezali), pokrijemo z drugo plastjo testa in razrežemo. Raviole kuhamo v osoljeni vreli vodi 3–5 minut. Postrežemo z bio paradižnikovo omako in parmezanom.  
Ravioli
White e Fresh

Nasvet

Raviole postrezite z BIO PASIRANIM PARADIŽNIKOM.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Sladica Semifreddo s kakijem in Amaretti

VEČ

Lazanja s pestom

VEČ

Božični aperitiv

VEČ

Hobotnica v omaki z olivami in kaprami

VEČ

Polentini grižljaji z inčuni, kaprami in smetanovo kremo

VEČ

Božični keksi brez glutena

VEČ

Slaščičarska (vaniljeva) krema

VEČ

Zavitek s skuto in borovnicami

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.