PAMETNI NAKUP

Fusilli s pestom iz boba, pekorina in limone

4 pax
24 minut

SESTAVINE

  • 320 g testenin Fusilli iz koruzne in riževe moke Amo Essere Senza Glutine
  • [PESTO] 150 g oluščenega boba
  • [PESTO] 80 g sira pekorina
  • [PESTO] 1 strok česna
  • [PESTO] 50 g ekstra deviškega oljčnega olja
  • [PESTO] 5-6 listov mete
  • [PESTO] sol po okusu
  • [PESTO] poper po okusu
  • [PESTO] lupina in sok ½ bio limone
  • [DEKORACIJA] malo boba
  • [DEKORACIJA] 20 g grobo nastrganega pekorina
  • [DEKORACIJA] ½ bio limone
  • [DEKORACIJA] meta po okusu

Testenine skuhajte al dente v vreli osoljeni vodi. Bob olupite, nekaj ga prihranite za dekoracijo. Vse sestavine za pesto dajte v posodo mešalnika. Zmešajte, da dobite gladko kremo. Testenine odcedite in jih skupaj s pestom prenesite v skledo. Enakomerno premešajte in razporedite na krožnike. Na koncu dodajte cel bob, malo naribanega pekorina, limonino lupinico in nekaj lističev mete.
Fusilli s pestom iz boba, pekorina in limone
White e Fresh

Amo Essere

Linija izdelkov je posvečena vsem, ki imajo radi bio, in tistim, ki ne prenašajo laktoze ali glutena.

Nasvet

Pri pripravi uporabite fusille iz koruzne in riževe moke znamke Amo Essere Senza Glutine (brez glutena).

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Trgana svinjina s kruhom naan in z okisanim zeljem

VEČ

Domač humus

VEČ

Veganski browniji

VEČ

Domači pita kruh

VEČ

Domači veganski falafeli

VEČ

Pečen melancan in korenček z jogurtovo omako

VEČ

Janež z ovčjim sirom

VEČ

Velikonočni kolački

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.