PAMETNI NAKUP

Veganski browniji

SESTAVINE

  • 210 g temne čokolade (stopljene)
  • 130 g moke
  • 200 g sladkorja
  • 30 g kakava v prahu
  • ščepec soli
  • 1 žlička pecilnega praška
  • 90 ml rastlinskega olja
  • 230 ml ovsenega mleka
  • 100 g nasekljane temne čokolade

Najprej stopite temno čokolado v mikrovalovki. Zmešajte vse suhe sestavine. Dodajte olje in mleko, premešajte. Vmešajte stopljeno čokolado in na koncu še koščke čokolade. Vlijte v pekač in pecite 25 min na 180 °C. Pustite, da se ohladi – to je ključno! Na koncu lahko dodate še jagode in vegansko smetano. Recept je pripravila Alja Poharc, @brunchqueen.
Veganski browniji
White e Fresh

Dolciando

Pravi izdelki za sladke trenutke.

Nasvet

Pri pripravi uporabite temno čokolado znamke Dolciando.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Solata z mlado špinačo, gorgonzolo in s pršutom

VEČ

Osvežilna poletna solata z mocarelo in breskvami

VEČ

Poletna solata z jagodami in grško feto

VEČ

Piščančja solata s sušenimi paradižniki in piščancem

VEČ

Rikotini polpeti z bio omako

VEČ

Kiš s špinačo in sirom grojer

VEČ

Krompirjev rosti s kremnim sirom brez laktoze, drobnjakom in dimljenim lososom

VEČ

Piščančja rolada s kruhovim nadevom

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.