PAMETNI NAKUP

Rikotini polpeti z bio omako

4 pax
20 minut
30 čas kuhanja

SESTAVINE

  • 680 g paradižnikove omake Amo Essere Bio
  • 250 g rikote
  • 50 g drobtin
  • 1 jajce
  • 40 g naribanega parmezana
  • 1 žlica sesekljanega peteršilja
  • 1 strok česna
  • sveža bazilika
  • sol in poper
  • ekstra deviško oljčno olje

V skledi zmešajte rikoto, jajce, parmezan, sesekljan peteršilj in drobtine. Začinite s soljo in poprom. Z rokami oblikujte polpete in jih položite na krožnik. V ponvi segrejte malo olja s strokom česna. Dodajte bio paradižnikovo omako, nato polpete in baziliko. Pokrijte in pecite 20 minut na nizki temperaturi in čez polpete občasno prelijte omako. Polpete postrezite vroče, prelijte jih s paradižnikovo omako in na koncu dodajte list bazilike ter pokapajte z oljem.
Rikotini polpeti z bio omako
White e Fresh

Don Jerez

Kave in kavni nadomestki za dobro jutro ter začimbe za vse jedi.

Nasvet

Pri pripravi uporabite začimbe in začimbne mešanice znamke Don Jerez.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Sladica Semifreddo s kakijem in Amaretti

VEČ

Lazanja s pestom

VEČ

Božični aperitiv

VEČ

Hobotnica v omaki z olivami in kaprami

VEČ

Polentini grižljaji z inčuni, kaprami in smetanovo kremo

VEČ

Božični keksi brez glutena

VEČ

Slaščičarska (vaniljeva) krema

VEČ

Zavitek s skuto in borovnicami

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.