PAMETNI NAKUP

Fokača z marelično marmelado, pečenim svinjskim filejem, rukolo in sirom provolone

2 pax
30 minut

SESTAVINE

  • 2 kosa polnozrnate fokače
  • 4 čajne žličke marelične marmelade Amo Essere Bio
  • 4 medaljoni svinjskega fileja
  • 25 g masla
  • 50 g rukole
  • 40 g blagega sira provolone
  • ekstra deviško oljčno olje po okusu
  • moka po potrebi
  • sol po okusu
  • rožmarin po okusu

Svinjske medaljone posolite in pomokajte. V ponvi segrejte košček masla in malo olja, dodajte rožmarin in popecite medaljone na obeh straneh. Ko so dobro pečeni, kar traja približno 7-12 minut, odvisno od njihove debeline, jih prestavite na krožnik. Medaljone pustite počivati in medtem nastrgajte provolone s strgalom z velikimi luknjami. Kos fokače namažite z debelo plastjo marmelade, dodajte rukolo, svinjske medaljone in pokrijte z drugim kosom fokače.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Poletni bučkini zvitki s tunino

VEČ

Vložene hruške v dišečem sirupu

VEČ

Brezglutenske kroglice iz jajčevcev

VEČ

Shakshouka

VEČ

Solata z mlado špinačo, gorgonzolo in s pršutom

VEČ

Osvežilna poletna solata z mocarelo in breskvami

VEČ

Poletna solata z jagodami in grško feto

VEČ

Piščančja solata s sušenimi paradižniki in piščancem

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.