PAMETNI NAKUP

Fuline – belokranjska velikonočna jed

4 pax

SESTAVINE

  • 500 g suhega kruha
  • 1 večja čebula
  • žlica masti
  • 300 g kuhane šunke
  • manjši šop peteršilja
  • 6 jajc
  • sol
  • poper

Kruh narežemo na kocke. Šunko skuhamo in jo narežemo na kocke. Čebulo na drobno sesekljamo in jo prepražimo na masti. Dodamo jo mešanici. Peteršilj na drobno sesekljamo. Jajca ubijemo v drugo posodo, jih razžvrkljamo in prelijemo po kruhovi mešanici. Dobro premešamo, solimo in popramo ter pustimo 15 minut, da se kruh dodobra prepoji. Mešanico nato damo na pomaščen peki papir in zavijemo v rolado, vendar ne pretesno. Pečemo na 200 stopinjah dobrih 30 minut. Razrežemo in postrežemo še toplo ob šunki in hrenu. Recept je pripravila Anja Fir.
Fuline – belokranjska velikonočna jed
White e Fresh

Don Jerez

Kave in kavni nadomestki za dobro jutro ter začimbe za vse jedi.

Nasvet

Pri pripravi uporabite sol in poper znamke Don Jerez.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Trgana svinjina s kruhom naan in z okisanim zeljem

VEČ

Domač humus

VEČ

Veganski browniji

VEČ

Domači pita kruh

VEČ

Domači veganski falafeli

VEČ

Pečen melancan in korenček z jogurtovo omako

VEČ

Janež z ovčjim sirom

VEČ

Velikonočni kolački

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.