PAMETNI NAKUP

Gurmanska pica

SESTAVINE

  • 500 g moke (AMO ESSERE brez glutena, mešanica za kruh in pico)
  • 300 g kuhanega pršuta
  • 50 g mocarele
  • 100 g naribanega sira
  • bio paradižnikova polpa

Testo pripravimo po navodilu na vrečki, obložimo in pečemo 15 minut pri 240 °C.
Gurmanska pica
White e Fresh

Amo Essere Senza Glutine

Nasvet

Pri pripravi uporabite BIO PARADIŽNIK.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Škampi v omaki z zeleno salso

VEČ

Črna rižota s šparglji, kozicami in z limonino lupino

VEČ

Rižota z bučkami, s piščancem in praženimi oreščki

VEČ

Gurmanska pica

VEČ

Aperol Spritz

VEČ

Hugo Spritz

VEČ

Hrustljava svinjska rebra z osvežilno zeljno solato

VEČ

Praznična torta

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.