PAMETNI NAKUP

Hamburger

SESTAVINE

  • 4 žemlje za hamburger
  • 400 g mase za čevapčiče
  • 4 listi solate
  • 2 rdeči čebuli
  • 4 žlice gorčice
  • parmezanova omaka (recept na strani 10)

Iz mase za čevapčiče pripravimo 4 hamburgerje in jih položimo na žar. Hamburgerje pečemo na vsaki strani 4 minute.

Medtem prerežemo žemlje in jih rahlo popečemo. Topel kruh premažemo z gorčico, in nanj položimo list solate in pečen hamburger.

Po hamburgerju polijemo parmezanovo omako, ki smo jo predhodno pripravili, in nanjo položimo na tanke rezine narezano čebulo.

Zapremo z drugim kosom kruha.

Serviramo toplo.

Hamburger
White e Fresh

Delizie dal Sole

Okusi z vrta in izdelki sredozemske tradicije.

Nasvet

Za polnejši okus dodaj naše omake Delizie dal sole.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Omaka chimichuri

VEČ

Omaka aioli

VEČ

Poletna solata z ajdovo kašo in s parmezanom

VEČ

Svinjski vrat po azijsko s pečeno polento, z rožmarinom in s parmezanom

VEČ

Začinjene piščančje perutničke s pečenim krompirjem na žaru

VEČ

Nabodala z marinado iz bazilike

VEČ

Tiramisu z maceriranimi jagodami

VEČ

Piščanec v pehtranovi omaki s hrenovim pirejem

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.