PAMETNI NAKUP

Hruške s skuto, medom in orehi

4 pax

SESTAVINE

  • 4 hruške
  • 150 g sveže rikote
  • 2 žlici medu
  • 30 g orehovih jedrc
  • med po okusu
  • čajna žlička cimeta
  • zvezdasti janež (po želji)

Hruške operemo. Odstranimo pecelj in pečke. Položimo jih v pekač, prilijemo 250 ml vode, v katero smo dodali cimet in po želji zvezdasti janež. Postavimo v ogreto pečico na 180° za približno 30 minut. Medtem rikoto zmešamo z medom. Dodamo polovico sesekljanih orehovih jedrc. Tople hruške položimo na manjši krožnik. Luknjo na sredi hrušk nežno napolnimo z rikoto z orehi. Okrasimo z medom ali po želji s stopljeno čokolado.
Hruške s skuto, medom in orehi
White e Fresh

Don Jerez

Kave in kavni nadomestki za dobro jutro ter začimbe za vse jedi.

Nasvet

Pri pripravi recepta uporabite cimet znamke Don Jerez.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Poletni bučkini zvitki s tunino

VEČ

Vložene hruške v dišečem sirupu

VEČ

Brezglutenske kroglice iz jajčevcev

VEČ

Shakshouka

VEČ

Solata z mlado špinačo, gorgonzolo in s pršutom

VEČ

Osvežilna poletna solata z mocarelo in breskvami

VEČ

Poletna solata z jagodami in grško feto

VEČ

Piščančja solata s sušenimi paradižniki in piščancem

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.