PAMETNI NAKUP

Marinirane kozice na žaru

SESTAVINE

  • 500 g malih kozic
  • 50 ml olja
  • 2 limoni
  • 1 strok česna
  • čili po okusu
  • sol po okusu
  • origano po okusu
  • rožmarin po okusu

Male kozice pustimo čez noč v hladilniku, da se odtalijo. Marinado pripravimo tako, da ožamemo limone, dodamo olje ter nasekljana zelišča in česen.

Začinimo s soljo in čilijem. Dodamo kozice. Vse skupaj damo v hladilnik in pustimo počivati vsaj 30 minut.

Kozice nataknemo na palčke za ražnjiče in jih spečemo na vročem žaru. Pečemo približno 3 minute na vsaki strani.

 
Marinirane kozice na žaru
White e Fresh

Ondina

Linija izdelkov, ki poveličuje okuse morja.

Nasvet

Dodajte malo rožmarina za mediteranski pridih.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Sladica Semifreddo s kakijem in Amaretti

VEČ

Lazanja s pestom

VEČ

Božični aperitiv

VEČ

Hobotnica v omaki z olivami in kaprami

VEČ

Polentini grižljaji z inčuni, kaprami in smetanovo kremo

VEČ

Božični keksi brez glutena

VEČ

Slaščičarska (vaniljeva) krema

VEČ

Zavitek s skuto in borovnicami

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.