PAMETNI NAKUP

MEDALJONI Z OMAKO TZATZIKI

SESTAVINE

  • 2 zavitka MEDALJONOV
  • 3 kumarice
  • 250 g grškega jogurta
  • 8 češnjevih paradižnikov
  • nekaj vejic svežega kopra
  • 4 vejice sveže mete
  • ekstra deviško oljčno olje
  • sol
  • hrustljavi kruhki za spremljavo

• 1 Za pripravo omake očistimo kumarice in jih z rezalnikom

(ali ostrim nožem) narežemo po dolžini, da dobimo 16

trakov. Preostale kumarice sesekljamo, jih damo na cedilo

in posolimo. Počakamo 20 minut, nato jih močno ožamemo

in zmešamo v posodi z jogurtom ter očiščenima in fino

nasekljanima meto in koprom. Posolimo.

• 2 Medaljone

pogrejemo v ponvi z malo olja. Ko dobijo hrustljavo skorjo, jih

damo na krožnik. Postrežemo s hrustljavimi kruhki in omako tzatziki.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Špageti s česnom, oljem in čilijem ("Aglio, olio, peperoncino")

VEČ

Peresniki z limonino omako, inčuni in makom

VEČ

Rezanci s sirom in poprom ("Cacio e pepe")

VEČ

Sirovi mafini

VEČ

Čokoladni mus

VEČ

Kolač z orehi

VEČ

Parmezanovi keksi

VEČ

Kolač z borovničevim likerjem

VEČ
Delite z nami svoj najljubši recept, ki ste ga ustvarili z uporabo izdelkov Eurospin!
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.

Ta stran uporablja piškotke, tudi tretjih strani, za pošiljanje oglaševanja in storitev v skladu s tvojimi preferencami.