PAMETNI NAKUP

Mineštra s piro in krompirjem

4 osebe
30 minut
20 čas kuhanja

SESTAVINE

  • 300 g dvozrnice
  • 2 srednje velika krompirja
  • 1 korenček
  • 1 šalotka
  • 1 liter zelenjavne juhe
  • 3 žlice ekstra deviškega olivnega olja
  • 2 vejici rožmarina
  • 3 vejice timijana
  • sol in poper po okusu

Korenček, šalotko in rožmarin sesekljamo ter jih damo v visoko posodo skupaj s 3 žlicami olja. Kratek čas pražimo na srednje močnem ognju. Medtem olupimo krompir, ga narežemo na kocke in dodamo k mešanici. Dodamo tudi dvozrnico, ki smo jo pred tem oplaknili in odstranili morebitne nečistoče, timijan in vrelo juho. Pustimo, da na srednje močnem ognju vre približno 15 minut, občasno premešamo in po potrebi prilijemo juho. Solimo in popramo po okusu. Postrežemo toplo mineštro s kančkom olja in svežim timijanom.  
Mineštra s piro in krompirjem
White e Fresh

Delizie dal Sole

Okusi z vrta in izdelki sredozemske tradicije.

Nasvet

Za polnejši okus uporabite extra deviško oljčno olje premium linije Naše zvezde.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Parmezanovi keksi

VEČ

Kolač z borovničevim likerjem

VEČ

Špageti s kozicami

VEČ

Božična pečena jabolka

VEČ

Praznična vroča čokolada

VEČ

Kremna juha s porom, krompirjem in kozicami

VEČ

Saltimbocca po rimsko

VEČ

Polenta z gorgonzolo

VEČ
Delite z nami svoj najljubši recept, ki ste ga ustvarili z uporabo izdelkov Eurospin!
POŠLJITE NAM SVOJ RECEPT
Prosimo potrdite, da ste prebrali določila o varstvu osebnih podatkov in da se z obdelavo Vaših osebnih podatkov strinjate.
ODPIRANJE NOVIH TRGOVIN
16 December 2021
Ormož
Ljutomerska cesta
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.

Ta stran uporablja piškotke, tudi tretjih strani, za pošiljanje oglaševanja in storitev v skladu s tvojimi preferencami.