PAMETNI NAKUP

Mineštra s piro in krompirjem

4 osebe
30 minut
20 čas kuhanja

SESTAVINE

  • 300 g dvozrnice
  • 2 srednje velika krompirja
  • 1 korenček
  • 1 šalotka
  • 1 liter zelenjavne juhe
  • 3 žlice ekstra deviškega olivnega olja
  • 2 vejici rožmarina
  • 3 vejice timijana
  • sol in poper po okusu

Korenček, šalotko in rožmarin sesekljamo ter jih damo v visoko posodo skupaj s 3 žlicami olja. Kratek čas pražimo na srednje močnem ognju. Medtem olupimo krompir, ga narežemo na kocke in dodamo k mešanici. Dodamo tudi dvozrnico, ki smo jo pred tem oplaknili in odstranili morebitne nečistoče, timijan in vrelo juho. Pustimo, da na srednje močnem ognju vre približno 15 minut, občasno premešamo in po potrebi prilijemo juho. Solimo in popramo po okusu. Postrežemo toplo mineštro s kančkom olja in svežim timijanom.  
Mineštra s piro in krompirjem
White e Fresh

Delizie dal Sole

Okusi z vrta in izdelki sredozemske tradicije.

Nasvet

Za polnejši okus uporabite extra deviško oljčno olje premium linije Naše zvezde.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Omaka chimichuri

VEČ

Omaka aioli

VEČ

Poletna solata z ajdovo kašo in s parmezanom

VEČ

Svinjski vrat po azijsko s pečeno polento, z rožmarinom in s parmezanom

VEČ

Začinjene piščančje perutničke s pečenim krompirjem na žaru

VEČ

Nabodala z marinado iz bazilike

VEČ

Tiramisu z maceriranimi jagodami

VEČ

Piščanec v pehtranovi omaki s hrenovim pirejem

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.