PAMETNI NAKUP

Omaka aioli

2 pax

SESTAVINE

  • 5 strokov česna
  • 4 jajčni rumenjaki
  • limeta
  • žlička gorčice
  • 4,5 dl sončničnega olja
  • sol in poper
  • (smetana, po potrebi)

V posodo damo rumenjake, ki jih z električnim mešalnikom dobro zmešamo. Nato začnemo dodajati olje ̶ ob stalnem mešanju ga dodajamo v tankem curku. Ne smemo ga priliti prehitro, saj se bosta rumenjak in olje ločila. Ko porabimo vse olje, primešamo še drobno sesekljan česen, sok limete, gorčico, sol, poper in limetino lupinico. Gostoto lahko po potrebi uravnavamo s smetano. Recept je pripravil Anže Kuplenik.
Omaka aioli
White e Fresh

Delizie dal Sole

Okusi z vrta in izdelki sredozemske tradicije.

Nasvet

Pri pripravi recepta izberite gorčico blagovne znamke Delizie dal Sole.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Poletni bučkini zvitki s tunino

VEČ

Vložene hruške v dišečem sirupu

VEČ

Brezglutenske kroglice iz jajčevcev

VEČ

Shakshouka

VEČ

Solata z mlado špinačo, gorgonzolo in s pršutom

VEČ

Osvežilna poletna solata z mocarelo in breskvami

VEČ

Poletna solata z jagodami in grško feto

VEČ

Piščančja solata s sušenimi paradižniki in piščancem

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.