PAMETNI NAKUP

Parmezanova omaka

SESTAVINE

  • 120 ml mleka
  • 30 g masla
  • 60 g naribanega sira
  • Parmigiano Reggiano
  • 1 žlica moke
  • muškatni orešček
  • sol

Maslo damo v kozico in ga stopimo na zelo nizkem ognju. Dodamo moko in mešamo, da nastane gosta krema.

Dodamo mleko in vse skupaj mešamo z metlico, da ne nastanejo grudice. Takoj ko se bo zmes segrela in preden bo začela vreti, dodamo ščepec soli in muškatnega oreščka, nato pa še čim bolj fi no nariban parmezan.

Omako kuhamo na zelo nizkem ognju, da se zgosti.

Pazimo, da ne zavre.  
Parmezanova omaka
White e Fresh

Pascoli Italiani

Mleko in mlečni izdelki 100-odstotno italijanskega izvora.

Nasvet

Za vrhunsko omako, uporabite vrhunske sestavine, kot naš sir Parmiggiano Reggiano DOP.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Solata z mlado špinačo, gorgonzolo in s pršutom

VEČ

Osvežilna poletna solata z mocarelo in breskvami

VEČ

Poletna solata z jagodami in grško feto

VEČ

Piščančja solata s sušenimi paradižniki in piščancem

VEČ

Rikotini polpeti z bio omako

VEČ

Kiš s špinačo in sirom grojer

VEČ

Krompirjev rosti s kremnim sirom brez laktoze, drobnjakom in dimljenim lososom

VEČ

Piščančja rolada s kruhovim nadevom

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.