PAMETNI NAKUP

Parmezanovi keksi

6 pax

SESTAVINE

  • 125 g moke tipa 500
  • 100 g Parmigiano Reggiano
  • 80 g masla
  • sol po okusu
  • poper po okusu
  • rožmarin po okusu
  • 1 jajce

V skledo dajte moko in ji dodajte nariban sir, hladno maslo v koščkih, sol, poper in sesekljan rožmarin. S prsti gnetite, dokler ne dobite gladkega testa. Položite ga na pekač in ga z valjarjem razvaljajte približno na debelino 5 mm. Kekse izrežite z modelčkom za piškote ali jih poljubno oblikujte. Kekse položite na pekač, obložen s papirjem za peko, premažite z razžvrkljanim jajcem in približno 10 minut pecite v predhodno ogreti pečici na 180 °C. Ko so keksi pečeni, jih pustite, da se ohladijo. Parmezanovi keksi so pripravljeni, da jih postrežete.
Parmezanovi keksi
White e Fresh

Pascoli Italiani

Mleko in mlečni izdelki 100-odstotno italijanskega izvora.

Nasvet

Pri pripravi recepta uporabite parmezan naše blagovne znamke Pascoli Italiani.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Poletni bučkini zvitki s tunino

VEČ

Vložene hruške v dišečem sirupu

VEČ

Brezglutenske kroglice iz jajčevcev

VEČ

Shakshouka

VEČ

Solata z mlado špinačo, gorgonzolo in s pršutom

VEČ

Osvežilna poletna solata z mocarelo in breskvami

VEČ

Poletna solata z jagodami in grško feto

VEČ

Piščančja solata s sušenimi paradižniki in piščancem

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.