PAMETNI NAKUP

Polenta z gorgonzolo

SESTAVINE

  • 500 ml vode
  • 5 g grobo mlete soli
  • 1 žlica ekstra deviškega oljčnega olja
  • 125 g polente za hitro pripravo
  • 50 g na kocke narezane gorgonzole

V veliki kozici zavremo vodo, pred tem pa preverimo točno razmerje na embalaži polente. Dodamo grobo mleto sol in olje in polento med stalnim mešanjem z metlico počasi vsipamo v krop in neprestano mešamo, da ne nastanejo grudice. Kuhamo 3 minute, kot navedeno na embalaži, na zmernem ognju med stalnim mešanjem. Proti koncu dodamo gorgonzolo.
Polenta z gorgonzolo
White e Fresh

Pascoli Italiani

Mleko in mlečni izdelki 100-odstotno italijanskega izvora.

Nasvet

Pri pripravi recepta uporabite gorgonzolo Pascoli Italiani .

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Domač humus

VEČ

Veganski browniji

VEČ

Domači pita kruh

VEČ

Domači veganski falafeli

VEČ

Pečen melancan in korenček z jogurtovo omako

VEČ

Janež z ovčjim sirom

VEČ

Velikonočni kolački

VEČ

Velikonočna mineštra

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.