PAMETNI NAKUP

Polenta z gorgonzolo

SESTAVINE

  • 500 ml vode
  • 5 g grobo mlete soli
  • 1 žlica ekstra deviškega oljčnega olja
  • 125 g polente za hitro pripravo
  • 50 g na kocke narezane gorgonzole

V veliki kozici zavremo vodo, pred tem pa preverimo točno razmerje na embalaži polente. Dodamo grobo mleto sol in olje in polento med stalnim mešanjem z metlico počasi vsipamo v krop in neprestano mešamo, da ne nastanejo grudice. Kuhamo 3 minute, kot navedeno na embalaži, na zmernem ognju med stalnim mešanjem. Proti koncu dodamo gorgonzolo.
Polenta z gorgonzolo
White e Fresh

Pascoli Italiani

Mleko in mlečni izdelki 100-odstotno italijanskega izvora.

Nasvet

Pri pripravi recepta uporabite gorgonzolo Pascoli Italiani .

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Svetovni dan testenin - Reginette s panceto in smetano

VEČ

Vroča čokolada s pomarančo in cimetom

VEČ

Kaneloni s trgano govedino in cvetačnim pirejem

VEČ

Proteinski Milkshake

VEČ

Rižota z govejimi trakci in bučo hokaido

VEČ

Cheesecake

VEČ

Jajčna fritata s sirom Feta in špinačo

VEČ

Škotska jajca s peteršiljevo majonezo

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.