PAMETNI NAKUP

Ravioli

SESTAVINE

  • 250 g moke (Amo essere brez glutena, mešanica za kruh in pico)
  • 1 rumenjak
  • 2 jajci
  • 3 jušne žlice skute
  • 3 jušne žlice kuhane špinače
  • 1 jušno žlico parmezana
  • pasirani paradižnik (Amo essere bio) po okusu
  • sol

Iz moke, rumenjaka in jajc zgnetemo testo. Če je presuho, dodamo malo vode. Oblikujemo v hlebček, zavijemo v folijo in pustimo počivati na sobni temperaturi približno 30 minut. Nadev pripravimo tako, da zmešamo skuto, dobro sesekljano špinačo, nariban parmezan in sol. Testo tanko razvaljamo.  Na prvo plast položimo kupčke nadeva v primerni medsebojni razdalji, navlažimo robove testa z vodo (kjer bomo testo rezali), pokrijemo z drugo plastjo testa in razrežemo. Raviole kuhamo v osoljeni vreli vodi 3–5 minut. Postrežemo z bio paradižnikovo omako in parmezanom.  

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Špageti s česnom, oljem in čilijem ("Aglio, olio, peperoncino")

VEČ

Peresniki z limonino omako, inčuni in makom

VEČ

Rezanci s sirom in poprom ("Cacio e pepe")

VEČ

Sirovi mafini

VEČ

Čokoladni mus

VEČ

Kolač z orehi

VEČ

Parmezanovi keksi

VEČ

Kolač z borovničevim likerjem

VEČ
Delite z nami svoj najljubši recept, ki ste ga ustvarili z uporabo izdelkov Eurospin!
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.

Ta stran uporablja piškotke, tudi tretjih strani, za pošiljanje oglaševanja in storitev v skladu s tvojimi preferencami.