PAMETNI NAKUP

Ravioli

SESTAVINE

  • 250 g moke (Amo essere brez glutena, mešanica za kruh in pico)
  • 1 rumenjak
  • 2 jajci
  • 3 jušne žlice skute
  • 3 jušne žlice kuhane špinače
  • 1 jušno žlico parmezana
  • pasirani paradižnik (Amo essere bio) po okusu
  • sol

Iz moke, rumenjaka in jajc zgnetemo testo. Če je presuho, dodamo malo vode. Oblikujemo v hlebček, zavijemo v folijo in pustimo počivati na sobni temperaturi približno 30 minut.

Nadev pripravimo tako, da zmešamo skuto, dobro sesekljano špinačo, nariban parmezan in sol.

Testo tanko razvaljamo.  Na prvo plast položimo kupčke nadeva v primerni medsebojni razdalji, navlažimo robove testa z vodo (kjer bomo testo rezali), pokrijemo z drugo plastjo testa in razrežemo.

Raviole kuhamo v osoljeni vreli vodi 3–5 minut.

Postrežemo z bio paradižnikovo omako in parmezanom.

 

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Domače kinder pingvin rezine

VEČ

Mlečne žemljice

VEČ

Pingvinček rezina

VEČ

Princeske

VEČ

Palačinke

VEČ

Kostanjeva torta

VEČ

Ravioli

VEČ

Bučni njoki

VEČ
Delite z nami svoj najljubši recept, ki ste ga ustvarili z uporabo izdelkov Eurospin!
POŠLJITE NAM SVOJ RECEPT
Prosimo potrdite, da ste prebrali določila o varstvu osebnih podatkov in da se z obdelavo Vaših osebnih podatkov strinjate.
ODPIRANJE NOVIH TRGOVIN
19 Julij 2018
Izola
Industrijska cesta 9c
Išči do:

Prijavite se na Newsletter

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh novostih družbe Eurospin.

Ta stran uporablja piškotke, tudi tretjih strani, za pošiljanje oglaševanja in storitev v skladu s tvojimi preferencami.