PAMETNI NAKUP

Rezanci s sirom in poprom (“Cacio e pepe”)

SESTAVINE

  • 400 g jajčnih rezancev Bronzo Tre Mulini
  • 10 g grobo mletega črnega popra
  • 100 g bavarskega masla Land
  • 150 g Grana Padano DOP Pascoli Italiani
  • sol Don Jerez

Testenine kuhamo v slani vreli vodi le dve tretjini časa, navedenega na embalaži. Odcedimo in prihranimo vodo, v kateri so se kuhale testenine. V vroči ponvi popražimo poper, približno eno minuto. Dodamo maslo, da se raztopi. V ponev vmešamo testenine. Postopoma dodajamo nariban sir in neprestano mešamo, da se sir raztopi. Po potrebi zalijemo z malo vode, v kateri so se kuhale testenine, in kuhamo, dokler testenine niso kuhane ‘’al dente’’. Serviramo na krožnik, naribamo preostanek sira, solimo po okusu in postrežemo
Rezanci s sirom in poprom (“Cacio e pepe”)
White e Fresh

Tre Mulini

Tre Mulini je linija skrbno izbranih pekovskih izdelkov, testenin, žit, krekerjev in drugih izdelkov.

Nasvet

Pri pripravi recepta uporabite jajčne rezance BRONZO naše blagovne znamke Tre Mulini.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Špageti s česnom, oljem in čilijem ("Aglio, olio, peperoncino")

VEČ

Peresniki z limonino omako, inčuni in makom

VEČ

Rezanci s sirom in poprom ("Cacio e pepe")

VEČ

Sirovi mafini

VEČ

Čokoladni mus

VEČ

Kolač z orehi

VEČ

Parmezanovi keksi

VEČ

Kolač z borovničevim likerjem

VEČ
Delite z nami svoj najljubši recept, ki ste ga ustvarili z uporabo izdelkov Eurospin!
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.

Ta stran uporablja piškotke, tudi tretjih strani, za pošiljanje oglaševanja in storitev v skladu s tvojimi preferencami.