PAMETNI NAKUP

Široki rezanci z mesno omako

SESTAVINE

  • 300 g širokih rezancev
  • 1 majhna čebula
  • 1 majhen korenček
  • peteršilj
  • 1 strok česna
  • 1 košček zelene
  • oljčno olje
  • 200 g govejega mesa
  • pol kozarca rdečega vina
  • 500 g pelatov

S sekljalnikom sesekljamo čebulo, korenček, zeleno, peteršilj in česen. Sesekljano zelenjavo damo v ponev z oljčnim oljem, jo solimo in začnemo pražiti. Med tem narežemo meso na kose, ga dodamo zelenjavi in premešamo. Prilijemo rdeče vino in ko pohlapi, dodamo pelate ter kuhamo približno 1 uro. Zavremo vodo s soljo. V krop stresemo široke rezance, jih po 7 minutah odcedimo, prelijemo z omako in potresemo z obilo parmezana.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Parmezanovi keksi

VEČ

Kolač z borovničevim likerjem

VEČ

Špageti s kozicami

VEČ

Božična pečena jabolka

VEČ

Praznična vroča čokolada

VEČ

Kremna juha s porom, krompirjem in kozicami

VEČ

Saltimbocca po rimsko

VEČ

Polenta z gorgonzolo

VEČ
Delite z nami svoj najljubši recept, ki ste ga ustvarili z uporabo izdelkov Eurospin!
POŠLJITE NAM SVOJ RECEPT
Prosimo potrdite, da ste prebrali določila o varstvu osebnih podatkov in da se z obdelavo Vaših osebnih podatkov strinjate.
ODPIRANJE NOVIH TRGOVIN
16 December 2021
Ormož
Ljutomerska cesta
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.

Ta stran uporablja piškotke, tudi tretjih strani, za pošiljanje oglaševanja in storitev v skladu s tvojimi preferencami.