PAMETNI NAKUP

Široki rezanci z mesno omako

SESTAVINE

  • 300 g širokih rezancev
  • 1 majhna čebula
  • 1 majhen korenček
  • peteršilj
  • 1 strok česna
  • 1 košček zelene
  • oljčno olje
  • 200 g govejega mesa
  • pol kozarca rdečega vina
  • 500 g pelatov

S sekljalnikom sesekljamo čebulo, korenček, zeleno, peteršilj in česen. Sesekljano zelenjavo damo v ponev z oljčnim oljem, jo solimo in začnemo pražiti. Med tem narežemo meso na kose, ga dodamo zelenjavi in premešamo. Prilijemo rdeče vino in ko pohlapi, dodamo pelate ter kuhamo približno 1 uro. Zavremo vodo s soljo. V krop stresemo široke rezance, jih po 7 minutah odcedimo, prelijemo z omako in potresemo z obilo parmezana.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Sveža piadina s stejkom

VEČ

Omaka chimichuri

VEČ

Omaka aioli

VEČ

Poletna solata z ajdovo kašo in s parmezanom

VEČ

Svinjski vrat po azijsko s pečeno polento, z rožmarinom in s parmezanom

VEČ

Začinjene piščančje perutničke s pečenim krompirjem na žaru

VEČ

Nabodala z marinado iz bazilike

VEČ

Tiramisu z maceriranimi jagodami

VEČ
ODPIRANJE NOVIH TRGOVIN
16 Maj 2024
Koper
Šmarska cesta
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.