PAMETNI NAKUP

ŠIROKI REZANCI Z OMAKO CARBONARA IZ NARAVNEGA TOFUJA

4 osebe

SESTAVINE

  • • 350 g rezancev
  • • 1 zavitek NARAVNEGA TOFUJA
  • • 2 stroka česna
  • • 1 zvrhana čajna žlička sladke paprike v prahu
  • • pekoča paprika v prahu
  • • 1 zavitek žafrana
  • • 2 dl sojine smetane
  • • ekstra deviško oljčno olje
  • • dimljena sol
  • • groba sol
  • • 1 paprika
  • • pest gob
  • • 100 g graha
  •  

• 1 Tofu zrežemo na kocke, stresemo v ponev in poškropimo z oljčnim

oljem ter dodamo sladko papriko.

Kocke pečemo v ponvi s premazom

proti sprijemanju, ki jim dodamo narezane gobe in skuhan grah.

Pečemo, dokler vse sestavine ne postanejo hrustljave, in jih nato

stresemo na krožnik.

• 2 V isto ponev damo sojino smetano, olupljen

česen in žafran; omako počasi zavremo in začinimo z dimljeno soljo.

• 3 Medtem rezance skuhamo v osoljenem kropu »al dente« in jih

odcedimo; stresemo jih v ponev v že pripravljeno žafranovo omako, jih

zmešamo in dodamo hrustljave kocke tofuja.

Jed začinimo s pekočo papriko.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Špageti s česnom, oljem in čilijem ("Aglio, olio, peperoncino")

VEČ

Peresniki z limonino omako, inčuni in makom

VEČ

Rezanci s sirom in poprom ("Cacio e pepe")

VEČ

Sirovi mafini

VEČ

Čokoladni mus

VEČ

Kolač z orehi

VEČ

Parmezanovi keksi

VEČ

Kolač z borovničevim likerjem

VEČ
Delite z nami svoj najljubši recept, ki ste ga ustvarili z uporabo izdelkov Eurospin!
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.

Ta stran uporablja piškotke, tudi tretjih strani, za pošiljanje oglaševanja in storitev v skladu s tvojimi preferencami.