PAMETNI NAKUP

Sirov suffle

SESTAVINE

  • 30 g masla
  • 50 g moke tipa 500
  • 170 ml mleka
  • 70 g sira Parmigiano Reggiano DOP
  • 140 g ementalca

Maslo stopimo v kozici z debelim dnom. Dodamo moko, nato še mleko. Mešamo, da nastane zmes brez grudic. Z metlico vmešamo rumenjake, beljake pa prihranimo. V posodo naribamo oba sira, nato pa ju dodamo v kozico. Beljake stepemo v sneg. Damo jih v kozico in nežno vmešamo. Pripravimo modelčke za peko, ki jih v višino obložimo s papirjem za peko. Položimo jih na pekač in vanje damo sirovo zmes. Pečemo 30 minut pri temperaturi 160 °C.
Sirov suffle
White e Fresh

Land

Svežina in čudovit okus mleka v vseh oblikah.

Nasvet

Bavarski ementalec je prava izbira za pripravo recepta fantastičnih okusov.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Omaka chimichuri

VEČ

Omaka aioli

VEČ

Poletna solata z ajdovo kašo in s parmezanom

VEČ

Svinjski vrat po azijsko s pečeno polento, z rožmarinom in s parmezanom

VEČ

Začinjene piščančje perutničke s pečenim krompirjem na žaru

VEČ

Nabodala z marinado iz bazilike

VEČ

Tiramisu z maceriranimi jagodami

VEČ

Piščanec v pehtranovi omaki s hrenovim pirejem

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.