PAMETNI NAKUP

Sirov suffle

SESTAVINE

  • 30 g masla
  • 50 g moke tipa 500
  • 170 ml mleka
  • 70 g sira Parmigiano Reggiano DOP
  • 140 g ementalca

Maslo stopimo v kozici z debelim dnom. Dodamo moko, nato še mleko. Mešamo, da nastane zmes brez grudic. Z metlico vmešamo rumenjake, beljake pa prihranimo. V posodo naribamo oba sira, nato pa ju dodamo v kozico. Beljake stepemo v sneg. Damo jih v kozico in nežno vmešamo. Pripravimo modelčke za peko, ki jih v višino obložimo s papirjem za peko. Položimo jih na pekač in vanje damo sirovo zmes. Pečemo 30 minut pri temperaturi 160 °C.
Sirov suffle
White e Fresh

Land

Svežina in čudovit okus mleka v vseh oblikah.

Nasvet

Bavarski ementalec je prava izbira za pripravo recepta fantastičnih okusov.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Aperol Spritz

VEČ

Hugo Spritz

VEČ

Hrustljava svinjska rebra z osvežilno zeljno solato

VEČ

Praznična torta

VEČ

Sveža piadina s stejkom

VEČ

Omaka chimichuri

VEČ

Omaka aioli

VEČ

Poletna solata z ajdovo kašo in s parmezanom

VEČ
ODPIRANJE NOVIH TRGOVIN
20 Junij 2024
Vojnik
Celjska cesta
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.