PAMETNI NAKUP

Sirova juha

SESTAVINE

  • 1 l zelenjavne juhe
  • 50 g sira tilzit
  • 50 g naribanega parmezana
  • 50 g ementalca
  • 50 g gorgonzole
  • ščep muškatnega oreščka
  • šop peteršilja
  • kozarec belih špargljev
  • opečeni kruhki za juho
  • ekstra deviško oljčno olje
  • sol in poper

Za pripravo sirove juhe najprej zelenjavno juho damo v kozico in jo zavremo. Nato počasi stopimo sire in stalno mešamo, da ne nastanejo grudice. In to je vse … juha je pripravljena! Okus izboljšamo s ščepcem muškatnega oreščka. Postrežemo s kančkom ekstra deviškega oljčnega olja, ki ga zlijemo neposredno na krožnik. Dodamo opečene kruhke in malo svežega peteršilja. Po želji lahko dodamo tudi kakšno kapljico pesta genovese.

Sirova juha
White e Fresh

Naše zvezde

Linija visokokakovostnih in tipičnih izdelkov izjemnega okusa.

Nasvet

Čisto na koncu na juho naribajte sir Grana Padano DOP.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Poletni bučkini zvitki s tunino

VEČ

Vložene hruške v dišečem sirupu

VEČ

Brezglutenske kroglice iz jajčevcev

VEČ

Shakshouka

VEČ

Solata z mlado špinačo, gorgonzolo in s pršutom

VEČ

Osvežilna poletna solata z mocarelo in breskvami

VEČ

Poletna solata z jagodami in grško feto

VEČ

Piščančja solata s sušenimi paradižniki in piščancem

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.