PAMETNI NAKUP

Sladoledna kavna tortica

SESTAVINE

  • 100 ml kave 100 % Arabica
  • 120 g vaniljevega sladoleda
  • 230 g sirnega namaza
  • 50 g orehov
  • 100 g stopljene čokolade
  • 120 g slaščičarskega izdelka za stepanje
  • kakav v prahu
  • keksi Savoiardi

V kafetieri pripravimo kavo. Vzamemo posodo, ki je primerna za shranjevanje v zamrzovalniku. Kekse namočimo v kavo in naredimo novo prvo plast, nato jih pokrijemo s kremo, ki smo jo pripravili iz svežega sira in vaniljevega sladoleda. Nato posujemo z orehi, povrh pa dodamo stopljeno čokolado in stepen slaščičarski izdelek. Postopek ponovimo, da dobimo še eno plast. Torto postavimo v zamrzovalnik za vsaj 3 ure. Na koncu okrasimo s čokolado v prahu, ki jo posujemo skozi cedilo.

Sladoledna kavna tortica
White e Fresh

Naše zvezde

Linija visokokakovostnih in tipičnih izdelkov izjemnega okusa.

Nasvet

Pri pripravi kreme iz svežega sira in vaniljevega sladoleda uporabimo mešalnik, da je krema čim bolj gladka in brez grudic.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Velikonočna nadevana jajca-piščančki

VEČ

Pirhi v teranu

VEČ

Sirova juha

VEČ

Piščanec s sirom Grana Padano Dop ali chicken parmesan

VEČ

Mlečna prosena kaša s panceto in jajcem

VEČ

Profiterol krofi z marelično marmelado

VEČ

Vzhajani flancati

VEČ

Krofi

VEČ
Delite z nami svoj najljubši recept, ki ste ga ustvarili z uporabo izdelkov Eurospin!
POŠLJITE NAM SVOJ RECEPT
Prosimo potrdite, da ste prebrali določila o varstvu osebnih podatkov in da se z obdelavo Vaših osebnih podatkov strinjate.
ODPIRANJE NOVIH TRGOVIN
27 December 2019
Ljubljana
Cesta na Brdo 109
Išči do:

Prijavite se na Newsletter

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh novostih družbe Eurospin.

Ta stran uporablja piškotke, tudi tretjih strani, za pošiljanje oglaševanja in storitev v skladu s tvojimi preferencami.