PAMETNI NAKUP

SOJIN SLADOLED VIŠNJA S HRUSTLJAVIMI MANDLJI

SESTAVINE

  • 2 banjici sojinega sladoleda višnja
  • 200 g medu
  • 80 g olupljenih in na trakce narezanih mandljev
  • 50 g dateljnov
  • 30 g ovsenih kosmičev

Mandlje sesekljamo in popečemo v ponvi s premazom proti sprijemanju brez dodane maščobe.

Ko so popečeni jim dodamo ovsene kosmiče, sesekljane dateljne ter med in vse skupaj premešamo.

Dobljeno maso serviramo skupaj z dvema kepicama sladoleda.

SOJIN SLADOLED VIŠNJA S HRUSTLJAVIMI MANDLJI
White e Fresh

Fior di Natura

Linija izdelkov rastlinskega izvora, v kateri najdete tudi sveže in zamrznjene jedi, pripravljene za uporabo, ki so polnega okusa in priročne.

Nasvet

Slaščičarski pripravek za stepanje rastlinskega izvora je odličen dodatek slastnemu sojinemu sladoledu.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Špageti s česnom, oljem in čilijem ("Aglio, olio, peperoncino")

VEČ

Peresniki z limonino omako, inčuni in makom

VEČ

Rezanci s sirom in poprom ("Cacio e pepe")

VEČ

Sirovi mafini

VEČ

Čokoladni mus

VEČ

Kolač z orehi

VEČ

Parmezanovi keksi

VEČ

Kolač z borovničevim likerjem

VEČ
Delite z nami svoj najljubši recept, ki ste ga ustvarili z uporabo izdelkov Eurospin!
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.

Ta stran uporablja piškotke, tudi tretjih strani, za pošiljanje oglaševanja in storitev v skladu s tvojimi preferencami.