PAMETNI NAKUP

Solata iz rukole, hrušk, orehov in sira Grana Padano

4 osebe
10 minut

SESTAVINE

  • 100 g sira Grana Padano
  • 100 g rukole
  • 50 g orehovih jedrc
  • 2 hruški viljamovki
  • ekstra deviško oljčno olje
  • balzamični kis
  • sol

Rukolo operite, osušite in dajte v skledo.

Operite hruške, jih olupite in jih narežite na krhlje ter odstranite sredinski del s peškami. Nato krhlje narežite na tanke rezine, jih dodajte rukoli in nežno premešajte, tako da ne poškodujete rezin hrušk. Orehova jedrca na grobo nasekljajte ali nalomite.

Sir Grana Padano nastrgajte na lističe. Orehe in sir dodajte v skledo, sestavine znova nežno premešajte ter dodajte ekstra deviško oljčno olje, balzamični kis in posolite.

Premešajte in postrezite.
Solata iz rukole, hrušk, orehov in sira Grana Padano
White e Fresh

Pascoli Italiani

Mleko in mlečni izdelki 100-odstotno italijanskega izvora.

Nasvet

Sir Grana Padano je primeren je za na testenine, svaljke, lazanje in gratinirane slane jedi, solate in seveda kot samostojna predjed.

Ta solata je priloga, polna okusov, ki se med seboj razlikujejo, vendar dobro ujamejo in ustvarijo pravo harmonijo. Poda se k mesnim jedem, npr. pečenkam in zrezkom.

 

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Omaka chimichuri

VEČ

Omaka aioli

VEČ

Poletna solata z ajdovo kašo in s parmezanom

VEČ

Svinjski vrat po azijsko s pečeno polento, z rožmarinom in s parmezanom

VEČ

Začinjene piščančje perutničke s pečenim krompirjem na žaru

VEČ

Nabodala z marinado iz bazilike

VEČ

Tiramisu z maceriranimi jagodami

VEČ

Piščanec v pehtranovi omaki s hrenovim pirejem

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.