PAMETNI NAKUP

Špageti Gragnano IGP po amatriško z ovčjim sirom Pecorino di Pienza

4 osebe

SESTAVINE

  • 350 g špagetov Gragnano IGP
  • 150 g kozjega sira Pecorino di Pienza
  • 80 g datljevih paradižnikov
  • 120 g pancete v kockah
  • 1 ščep črnega popra
  • 1 strok česna
  • 1 ščep paprike

V posodo damo kocke pancete, česen in ščep paprike. Za kuhanje ne dodajamo druge maščobe. Ko panceta postane hrustljava, dodamo paradižnike, ki smo jih zmečkali z vilico. V kozici zavremo rahlo slano vodo in v njej skuhamo špagete. Omako kuhamo na majhnem ognju. Skuhamo jo v istem času kot špagete. Okus izboljšamo s ščepcem črnega popra. Testenine odcedimo, nanje zlijemo omako, rahlo pokuhamo na velikem ognju in dodamo nariban sir Pecorino.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Velikonočna nadevana jajca-piščančki

VEČ

Pirhi v teranu

VEČ

Sirova juha

VEČ

Piščanec s sirom Grana Padano Dop ali chicken parmesan

VEČ

Mlečna prosena kaša s panceto in jajcem

VEČ

Profiterol krofi z marelično marmelado

VEČ

Vzhajani flancati

VEČ

Krofi

VEČ
Delite z nami svoj najljubši recept, ki ste ga ustvarili z uporabo izdelkov Eurospin!
POŠLJITE NAM SVOJ RECEPT
Prosimo potrdite, da ste prebrali določila o varstvu osebnih podatkov in da se z obdelavo Vaših osebnih podatkov strinjate.
ODPIRANJE NOVIH TRGOVIN
27 December 2019
Ljubljana
Cesta na Brdo 109
Išči do:

Prijavite se na Newsletter

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh novostih družbe Eurospin.

Ta stran uporablja piškotke, tudi tretjih strani, za pošiljanje oglaševanja in storitev v skladu s tvojimi preferencami.