PAMETNI NAKUP

Nonine štravbe oz. flancati

SESTAVINE

  • 300 g moke
  • 7 rumenjakov
  • 2 žlici sladkorja
  • 7 žlic vinskega kisa
  • olje za cvrtje
  • sol po okusu

V posodi zmešamo vse sestavine, da dobimo gladko zmes. Zmes oblikujemo v kepo in jo ovijemo v folijo za živila ter pustimo počivati pribl. 20 minut. Nato kepo zrežemo na rezine in razvaljamo na pasove (najbolje, da si pomagamo z aparatom za testenine), da dobimo čim bolj tanke pasove. Pasove zrežemo na pravokotnike želene dolžine in še 1–2 po sredini ter oblikujemo po želji. Olje za cvrtje segrejemo in ocvremo štravbe. Ko so pripravljene, jih potresemo s sladkorjem v prahu.

 
Nonine štravbe oz. flancati
White e Fresh

Collina d'Oro

Olje za zabelo in pripravo vsake jedi.

Nasvet

Da bodo flancati lepo zapečeni in hrustljavi uporabi mešano rastlinsko olje naše blagovne znamke

Collina d’Oro

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Piščanec v pehtranovi omaki s hrenovim pirejem

VEČ

Veganska čokoladna torta

VEČ

Slana torta s šparglji in pršutom

VEČ

Njoki s tremi vrstami paradižnika

VEČ

Polpeti s tofujem in z bučkami

VEČ

Riž z lososom in brokolijem

VEČ

Skuta ali zrnati sir z vročimi borovnicami

VEČ

Ovseni kosmiči z grškim jogurtom, granatnim jabolkom in z oreščki

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.

Ta stran uporablja piškotke, tudi tretjih strani, za pošiljanje oglaševanja in storitev v skladu s tvojimi preferencami.