PAMETNI NAKUP

Nonine štravbe oz. flancati

SESTAVINE

  • 300 g moke
  • 7 rumenjakov
  • 2 žlici sladkorja
  • 7 žlic vinskega kisa
  • olje za cvrtje
  • sol po okusu

V posodi zmešamo vse sestavine, da dobimo gladko zmes. Zmes oblikujemo v kepo in jo ovijemo v folijo za živila ter pustimo počivati pribl. 20 minut. Nato kepo zrežemo na rezine in razvaljamo na pasove (najbolje, da si pomagamo z aparatom za testenine), da dobimo čim bolj tanke pasove. Pasove zrežemo na pravokotnike želene dolžine in še 1–2 po sredini ter oblikujemo po želji. Olje za cvrtje segrejemo in ocvremo štravbe. Ko so pripravljene, jih potresemo s sladkorjem v prahu.

 
Nonine štravbe oz. flancati
White e Fresh

Collina d'Oro

Olje za zabelo in pripravo vsake jedi.

Nasvet

Da bodo flancati lepo zapečeni in hrustljavi uporabi mešano rastlinsko olje naše blagovne znamke

Collina d’Oro

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Škotska jajca s peteršiljevo majonezo

VEČ

Hruške s skuto, medom in orehi

VEČ

Svinjska rebra na žaru s prilogo

VEČ

Pistacijev namaz

VEČ

Sardele na šavor

VEČ

Špageti z maslom, žajbljem in z limono

VEČ

Jesenska testeninska solata

VEČ

Škampi v omaki z zeleno salso

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.