PAMETNI NAKUP

Testenine Aglio Olio Peperoncino

2 osebe

SESTAVINE

  • 240 g špagetov
  • 50 ml ekstra deviškega oljčnega olj
  • od 2 do 3 feferone
  • 2 stroka česna

V ponev s premazom proti sprijemanju dajte oljčno olje. Olje rahlo segrejte in mu zatem dodajte nasekljan česen in feferone. Česen in feferoni se ne smejo zažgati, zato ju pražite pri nizki temperaturi. Pražite približno 90 sekund. Medtem skuhajte testenine. Ko so kuhane, jih stresite v omako in dodajte še malo vode, v kateri so se te kuhale. Nato zgolj nekaj minut dobro mešajte. Testenine postrezite takoj. Jedi lahko dodate tudi malo sira.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Tiramisu z maceriranimi jagodami

VEČ

Piščanec v pehtranovi omaki s hrenovim pirejem

VEČ

Veganska čokoladna torta

VEČ

Slana torta s šparglji in pršutom

VEČ

Njoki s tremi vrstami paradižnika

VEČ

Polpeti s tofujem in z bučkami

VEČ

Riž z lososom in brokolijem

VEČ

Skuta ali zrnati sir z vročimi borovnicami

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.