PAMETNI NAKUP

Testenine Aglio Olio Peperoncino

2 osebe

SESTAVINE

  • 240 g špagetov
  • 50 ml ekstra deviškega oljčnega olj
  • od 2 do 3 feferone
  • 2 stroka česna

V ponev s premazom proti sprijemanju dajte oljčno olje. Olje rahlo segrejte in mu zatem dodajte nasekljan česen in feferone. Česen in feferoni se ne smejo zažgati, zato ju pražite pri nizki temperaturi. Pražite približno 90 sekund. Medtem skuhajte testenine. Ko so kuhane, jih stresite v omako in dodajte še malo vode, v kateri so se te kuhale. Nato zgolj nekaj minut dobro mešajte. Testenine postrezite takoj. Jedi lahko dodate tudi malo sira.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Špageti s česnom, oljem in čilijem ("Aglio, olio, peperoncino")

VEČ

Peresniki z limonino omako, inčuni in makom

VEČ

Rezanci s sirom in poprom ("Cacio e pepe")

VEČ

Sirovi mafini

VEČ

Čokoladni mus

VEČ

Kolač z orehi

VEČ

Parmezanovi keksi

VEČ

Kolač z borovničevim likerjem

VEČ
Delite z nami svoj najljubši recept, ki ste ga ustvarili z uporabo izdelkov Eurospin!
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.

Ta stran uporablja piškotke, tudi tretjih strani, za pošiljanje oglaševanja in storitev v skladu s tvojimi preferencami.