PAMETNI NAKUP

Testenine Amatricana po naše

4 pax

SESTAVINE

  • 400 g špagetov
  • 100 g pancete
  • 75 g sira Pecorino
  • 350 g pelatov
  • 50 ml suhega belega vina
  • 1 feferon
  • 1 žlica ekstra deviškega oljčnega olja
  • sol in poper po okusu

V kozico najprej dajte na koščke nerezano panceto, oljčno olje in feferon. Na visoki temperaturi pražite približno eno minuto in nato dolijte belo vino. Odstranite panceto in jo dobro odcedite ter dajte na stran, na toplo mesto. V preostanek omake vmešajte paradižnikovo omako in kuhajte par minut. Medtem dodajte sol. Odstranite feferon, ki je medtem že oddal svoj okus (pazite, da se ne zažge) in omaki ponovno dodajte na kocke narezano panceto ter kuhajte, dokler se omaka ne zgosti. Ko so špageti kuhani na način al dente jih dajte v posodo skupaj s sirom Pecorino. Špagete in sir zmešajte ter jima dodajte omako.

Najnovejši recepti

Pripravili smo jih za vas in komaj čakamo, da vas vidimo pri delu!

Tudi vi se preizkusite v kuhinji in ustvarite najokusnejše jedi z izdelki Eurospin, ki so vam najbolj pri srcu.
Pričakujemo vaše stvaritve!

ODKRIJTE VSE

Poletni bučkini zvitki s tunino

VEČ

Vložene hruške v dišečem sirupu

VEČ

Brezglutenske kroglice iz jajčevcev

VEČ

Shakshouka

VEČ

Solata z mlado špinačo, gorgonzolo in s pršutom

VEČ

Osvežilna poletna solata z mocarelo in breskvami

VEČ

Poletna solata z jagodami in grško feto

VEČ

Piščančja solata s sušenimi paradižniki in piščancem

VEČ
Išči do:

Prijavite se na e-novice

 

Prijavite se na e-novice in ostanite obveščeni o vseh tedenskih akcijah in novostih.